Otsused võivad tõepoolest pea valutama panna. Foto: Imago Sport/Scanpix
Jalgpall
20. detsember 2019, 09:30

DILEMMA! Neymar seisab kevadel keerulise valiku ees (1)

Jalgpalli Meistrite liigale puhutakse uuesti hoog sisse veebruaris, kui jätkatakse kaheksandikfinaalidega. Ühes duellis lähevad omavahel vastamisi Dortmundi Borussia ja Pariisi Saint-Germain, mille kordusmäng sattus PSG ründetuusa Neymari jaoks väga ebasobivale kuupäevale. 

Nimelt leiab paari teine matš aset 11. märtsil. Jah, tegemist on küll Leedu taasiseseisvuspäevaga, kuid see Neymari suure tõenäosusega ei huvita. Küll tuleb tal kuidagi oma õele Rafaella Santose selgeks teha, et sel aastal ta sõsara sünnipäevale ei jõua. Või kas ikka ei jõua?

Nimelt on Neymar viimasel viiel aastal juhuste kokkulangemisel 11. märtsi alati Rafaellaga koos aega veetnud. Nii 2015. kui ka 2016. aastal kandis brasiillane parajasti mängukeeldu. Kuna Barcelona eest ta niikuinii platsile joosta ei saanud, päris ta toonaselt peatreenerilt Luis Enriquelt ning tiimi kaptenilt Andreas Iniestalt, kas ta võib Brasiiliasse õe sünnipäevale lennata. Luba anti. 

Viimasel kolmel aastal on Neymar 11. märtsil alati olnud vigastatud ning selle üle on nalja visanud ka paljud jalgpallurid. 

"Mõistagi tahan ma maailma parimatega koos mängida ning Neymar on üks neist, kuid enne seda peame tema õe sünnipäeva osas veidi läbirääkimisi pidama," on Madridi Reali kapten Sergio Ramos naljatanud.

Mis saab tänavu, on veel selgusetu. Vähemalt praegu on Neymar terve kui purikas, aga 11. märtsini on mõistagi ka palju aega...