Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Toyota Yarisega Kesk-Soomes.Foto: Kuvatõmmis videost
WRC
21. detsember 2019, 09:33

VIDEO | Ogier kihutas Yarisega lumel: vajan veel kohanemisaega, aga olen entusiastlik nagu noor sõitja (5)

Toyota rallitiim testis sel nädalal Yaris WRC masinat Kesk-Soome lumistel teedel. Eile jõudis kord kuuekordse maailmameistri Sebastien Ogier' kätte.

"Tingimused olid värske lume tõttu nõudlikud. Õpime alles autot tundma ja vajame kilomeetreid, et masinat täielikult usaldada. Tõsi, olen täheldanud, et autol on potentsiaali," sõnas Ogier rallit.fi-le.

Ta lisas: "Meil oli hommikul paar momenti. Pidamine varieerus päris palju ning ma alles kompasin piire. Eriti tagaosaga, sest ma ei usaldanud seda täielikult. Tegime väikse pirueti, sest tabasime valli, aga ei midagi tõsist. Kõige tähtsam on see, et saime jätkata ja kilomeetreid koguda." 

See oli Ogier', Elfyn Evansi ja Kalle Rovanperä teine test Yarisega, paar nädalat tagasi kihutasid nad Prantsuse Alpides.

"Hea, et oleme sel aastal juba palju kilomeetreid sõitnud. Nii õpime autot maksimaalselt kiiresti tundma. Mulle meeldib, et Yaris reageerib roolimisele kiiresti. Vajan veel kohanemisaega, aga olen entusiastlik nagu noor sõitja," lausus 36aastane prantslane.

 
Evans testis Yarist neljapäeval: