Fredrik Ljungberg (esiplaanil) ja Duncan Fergusson pidasid täna peatreeneri kohusetäitjatena oma viimased mängud Foto: PA Pictures/Scanpix
Jalgpall
21. detsember 2019, 18:51

Arsenal ja Everton astusid käsikäes uude ajastusse

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas hõikasid Everton ja Londoni Arsenal sel nädalal välja oma uute peatreenerite nimed. Täna läksid meeskonnad veel ajutiste lootside taktikepi all omavahel vastamisi. 

Evertoni uus loots Carlo Ancelotti ja Arsenali värske peatreener Mikel Arteta jälgisid tribüünidelt, kuidas nende tööandjad tegid 0:0 viigi. 

See aga tähendab, et Evertoni ajutine peatreener Duncan Fergusson jäigi oma lühikese perioodi jooksul alistamatuks. Nelja kohtumise jooksul suutis ta alistada Chelsea 3:1 ja viigistada Manchester Unitedi, Leicesteri (karikasarjast pudeneti siiski penaltiseeria järel – toim.) ja Arsenaliga. 

Fredrik Ljungbergi saldo oli kõvasti nukram. Rootslane võidutses sarnaselt Fergussonile küll ainult korra (West Ham Unitedi vastu – toim.), kuid lisaks koges ta kolme viigilist lahingut (Norwich, Standard Liege, Everton) ja kaht allajäämist (Manchester City, Brighton).

Inglismaa kõrgliiga tänased mängud:

Everton – Arsenal 0:0
Aston Villa – Southampton 1:3 (75. Jack Grealish – 21., 51. Danny Ings, 31. Jack Stephens)
Bournemouth – Burnley 0:1 (89. Jay Rodriguez)
Brighton & Hove Albion – Sheffield United 0:1 (23. Oliver McBurnie)
Newcastle United – Crystal Palace 1:0 (83. Miguel Almiron)
Norwich City – Woverhampton 1:2 (17. Todd Cantwell – 60. Romain Saiss, 81. Raul Jimenez)
Manchester City – Leicester City 3:1 (30. Riyad Mahrez, 43. (pen) Ilkay Gündogan, 69. Gabriel Jesus – 22. Jamie Vardy)

Standings provided by Sofascore LiveScore