Mullu oli M-Sporti esinumbriks Elfyn Evans, kes siirdus uueks hooajaks Toyota leeri. Foto: AFP/Scanpix
WRC
21. detsember 2019, 20:17

M-Sport sai sõitjad paika, kuid jätkab rallisõprade õrritamist (4)

Tuleva aasta autoralli hooaja eel on üks põletavamaid küsimusi, et kes istuvad täishooajaks M-Spordi Ford Fiestade rooli. Kuulujuttude tasandil on nendeks meesteks justkui Teemu Suninen ja Esapekka Lappi, kuid ametlikku kinnitust sellele pole veel tulnud. Ega tule ilmselt veel tükk aega. 

Tavapäraselt on M-Sport oma sõitjad teinud avalikuks Birminghamis toimunud Autosport International Show'l, kus on viimastel aastatel toimunud ka WRC-sarja ametlik avaüritus. Tänavu otsustas Toyota seda mõnes mõttes boikoteerida ja viia oma masinad samal ajal ühele Jaapani sõuüritusele, mistõttu jäetakse WRC ametlik promoüritus ära. 

Küll andis Autosport International Show teada, et nende üritusel tehakse 11. jaanuaril avalikuks M-Spordi tuleva hooaja võistlusmasin ning sõitjad. 

Siiski on väike lootus, et M-Spordi sõitjate nimed lekivad avalikkusele ka varem. Nimelt kukkus eile Monte Carlo ralli registreerimistähtaeg, seega tegelikult on hooaja avaetapil kihutavad Fordi mehed juba paigas. Paraku teevad Monte Carlo ralli korraldajad stardinimekirjad avalikuks alles 13. jaanuaril.