HASART! Kyle Vinales (palliga) tunnistab, et paberil „nimekamatele“ ja „suurematele“ ärategemine teda üle kõige motiveeribki. Fotol on ta üle mängimas Euroliigaski säranud Jamar Smithi.Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
23. detsember 2019, 08:00

Kirju taustaga Kyle Vinales: minu vastu on huvi tuntud, aga jään kindlasti hooaja lõpuni Kalevisse!

Puerto Rico, Tuneesia ja Küpros ei kõla just korvpallimekadena. Nendest riikidest sai aga hindamatu kogemuse BC Kalev/Cramo rünnakuliider Kyle Vinales, kes nüüd Euroopa tippu kuuluvas VTB Ühisliigas nimekaid vastaseid koolitab. „Ma pole kunagi hirmu tundnud. Tulen Detroitist, kust pärinevad paljud Euroopa või NBA tegijad. Juba keskkoolist saati olen pidanud rasketes olukordades hakkama saama,“ ütleb 27aastane tagamängija kaks päeva enne matši Moskva CSKAga Õhtulehele. 

18,1 punkti ja 5,6 resultatiivset söötu mängu kohta reedaksid, justkui oleks Vinales Ühisliigas vana kala. Tegelikult polnud ta enne 8. oktoobrit ligilähedaselgi tasemel mänginud. Kohanemine läks aga üllatavalt kiiresti, arvestades kasvõi ajaolu, et Puerto Rico juurtega jänki on uues rollis. Tõsi, liidriomadused tulid esile juba lapsena. Aga kõigest järgemööda. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99