Dmitrios Itoudis (paremal).Foto: Martin Ahven
Korvpall
22. detsember 2019, 20:02

Kalev/Cramo vastu eesmärgid kuhjaga täitnud CSKA alles otsib probleemidele lahendust

Moskva CSKA peatreener Dmitrios Itoudis oli pärast Kalev/Cramo alistamist rahul: tema hoolalused võitsid viie päeva jooksul kolm mängu. 

"Tahan oma tiimi õnnitleda, võtsime tänast mängu väga tõsiselt. Eriti rahule võib jääda rünnakuga. Väärisime võitu igati, domineerisime kogu matši," sõnas Itoudis pärast kohtumist. "Minu teine ülesanne oli minutite jagamine, sest pidasime lühikese ajaga kolm kohtumist. Ka see õnnestus, olen rahul." 

Alles reedel alistas CSKA väga pingelises matšis Euroliiga liidri Istanbuli Andolu Efesi. Pärast ööd Türgis lennati Tallinnasse, kus enam tõsist trenni ei tehtud. Tänases mänguks oli mängijad valmis kohe esimestest minutitest.

"Muidugi on raske, aga meie kästusse kuuluvad ka parimad võimalused. Kui meil poleks eralendu, oleks sel tasemel väga keeruline hakkama saada. Samas üritame üsna sarnase rivistusega mängida, et leida õige rütm ilma Willita (CSKA põhitegija Will Clyburn sai oktoobris nõnda tõsiselt vigastada, et tema hooaeg on lõppenud - toim.)," arutles Itoudis.

CSKA võistkond on tänavu üsna palju muutunud, mistõttu pole hooaja algus eriti sujuvalt kulgenud. Ühisliigas on kaotatud kolm matši, Euroliigas viis. Reedene võit Andolu üle näitab, et tiim liigub õiges suunas. 

"Meil oli hea nädal, võitsime kolm mängu, aga kõige tähtsam on areng. Isegi kaotatud mängust on meil palju kaasa võtta. Tundub nagu me kukuks, aga tegelikult kukume me ette-, mitte tahapoole. Analüüsime pidevalt oma tegemisi ja nõnda võistkond paremaks saabki. Asjad lähevad paremaks, olen oma võistkonna üle uhke," arutles Itoudis.