Riyad Mahrez.Foto: ANTONIO BRONIC
Jalgpall
25. detsember 2019, 12:44

VIDEO | OIH! Suure suuga jalgpallistaar lobises kogemata saladuse välja

Inglismaa valitseva jalgpallimeistri Manchester City ääreründaja Riyad Mahrez lobises kogemata välja, et lisaks David Silvale lahkub tuleval suvel klubist ka Fernandinho.

Alžeerlane osales koos City vasakkaitsja Benjamin Mendyga lõbusas klipis, mis filmiti meediaettevõtte Sky Sportsi YouTube'i kanali jaoks. Mahrez ja prantslane läksid vastamisi viktoriinis.

Ühel hetkel küsis saatejuht, milline mängija teatas suvel, et lahkub pärast käimasolevat hooaega klubist. Siinkohal peeti silmas just Silvat, ent Mahrezi sõnul on minemas ka Fernandinho. Videos on näha, kuidas Mendy naeris selle peale ning vaatas põhja-aafriklast pilguga, mis ütles: "Riyad, sa poleks tohtinud seda välja öelda."

Samas oleks Fernandinho lahkumine loogiline, kuna brasiillase leping Pep Guardiola juhendatava meeskonnaga lõpeb selle hooajaga. Lisaks saab ta mais 35aastaseks.

Poolkaitsja liitus Cityga 2013. aastal Donetski Šahtarist. 33aastane Silva kolis Manchesteri 2010. aastal Valenciast. Mõlemad mehed on tiimis tänavu teeninud korralikult mänguaega.