Jürgen Klopp. Foto: Matt Wilkinson via www.imago-images.de
Jalgpall
27. detsember 2019, 09:00

Vääramatult tiitli suunas sammuva Liverpooli peatreener: midagi pole veel otsustatud (5)

Liverpool alistas Inglismaa kõrgliigas lähima jälitaja Leicesteri 4 : 0 ning kasvatas ülivõimast edu veelgi. Liidermeeskonna loots Jürgen Klopp püsib aga kahe jalaga maa peal. 

"Vahe oli 10, siis 11 ja nüüd 13. Ainus asi, mis muutub on arv, kuid meie sellele ei mõtle, see pole eriti huvitav," sõnas Klopp pärast pirakat võitu. "Tõsi, mitte kunagi pole sel momendil Inglismaal nii suurest edust tiitlit kaotatud. Aga miks peaksin sellele mõtlema, mulle kõlab see negatiivselt." 

18 vooru järel on Liverpool võitnud 17 ja viigistanud vaid ühe mängu. 52 silmaga hoitakse ülikindlalt esikohta, lähim jälitaja Liecester, kellel üks mäng enam peetud jääb juba 13 punkti kaugusele. Manchester Cityl on omakorda üks silm vähem. 

"Oleme keskendunud järgmistele mängudele Wolvesiga, Sheffieldiga, Evertoniga, Tottenhamiga ja Manchester Unitediga. Minu jaoks pole veel mitte midagi otsustatud," jätkas Klopp. "Me peame nende kõigiga nullist mängima, nii et peame maksimaalselt valmis olema." 

Sakslasest juhendaja sõnutsi tegi Liverpool eile õhtul suurepärase partii, kuid hooaja parimaks seda ei tituleeriks. "Mängisime täpselt nii nagu vaja. Muresid polnud, sest poisid oli 100% valmis," ütles ta. "Aga oleme teinud väga hea esituse ka Arsenali ja Manchester City vastu." 

Standings provided by Sofascore LiveScore