Viki Odintcova.Foto: Viki Odintcova/Facebook
Kõmu
27. detsember 2019, 15:15

KORVI! Venelannast megapüss jättis Cristiano Ronaldo tühjade pihkudega (30)

Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo on paljude naiste unistus, kuid mitte Venemaa supermodellis Viki Odintcova jaoks. 

26aastasel neiul on Instagramis viis miljonit jälgijat, keda ta igapäevaselt kaunite fotodega rõõmustab. Nende hulka kuulub ka Ronaldo, kes Odintcova fotot sotsiaalmeedias "like´is". 

"See tõepoolest juhtus. Ta isegi kirjutas mulle: "Kuidas läheb?" See juhtus kaua aega tagasi, kustutasin sõnumi viivitamatult," rääkis Odintcova Venemaa telesaates "Makarena". 

Ta ei mõelnud hetkekski, et võiks vutitähele võimaluse anda: "Olge nüüd! Tean ka mitmeid teisi naisi, kellele ta samamoodi kirjutas. Sain kohe aru, et pole mõtet oma aega raisata." 

Kusjuures Ronaldo konkurenti Neymarisse ning vormelitähte Lewis Hamiltoni suhtub venelanna oluliselt soojemalt. "Hamilton on mu telefoniraamatus kõige kuulsam inimene. Viimati saatis ta mulle sõnumi 15. novembril, soovides mulle sünnipäevaks õnne," arutles ta. 

"Aga oleme lihtsalt sõbrad. Aeg-ajalt suhtleme telefonis, aga sellega asi ka piirdub. Käin mõnikord tema võistlusi vaatamas, tutvusime kolm aastat tagasi, kui ma veel õieti inglise keelt ei osanudki. Neymarit tunnen läbi Lewise, vahetame mõnikord Instagramis sõnumeid. Ta on normaalne kutt." 

Vaata fotodelt, millega Odintcova spordimaailma tähti võlub!