Oliver Jürgens Nõmme Unitedi särgisFoto: Instagram/@oliverjurgensofficial
Jalgpall
29. detsember 2019, 15:04

Skandaal aastalõputurniiril: staari isa sõimas poega vigastanud vastasel näo täis (1)

Eile krooniti jalgpalli aastalõputurniiril krooniti meeste esiliiga arvestuses võitjaks FC Nõmme United, kes alistas finaalis 1:0 Tallinna JK Legioni. Soccerneti foorumis räägitakse aga eelkõige intsidentist, mis leidis aset Unitedi ja FC Flora vahelises mängus Oliver Jürgensiga.

Muidu Itaalia klubi Hellas Verona noorteakadeemias palliv Jürgens tuli endisele klubile aastalõputurniiril appi, jõudis tõusta kuue tabamusega turniiri suurimaks väravakütiks, ent sai kohtumises Flora vastu ühes olukorras vigastada.

Jürgensi vigastuse täpsemad detailid pole veel selged, küll kirjutatakse foorumites, et tulevikulootuse isa läks seepeale vastaseid sõimama.

„Sellist jama, mida korraldas Jürgensi isa peale poja vigastust Kuraksini suunal, on tõsiselt raske kommenteerida. Kui poleks kuulnud/näinud, ei usuks, et on tõsi. Sõimata nägu täis mängijal, sest su poeg tuleb suvaturniirile ja saab vigastada mängulises olukorras ja valada oma viha noore kuti peale, on ikka eriline tase. Mees, kui sa loed seda, palun vaata peeglisse ja küsi endalt tõsiselt, kas sul häbi ei ole? #aastajobu,“ kritiseerib foorumi kasutaja Sambaz.

Kusjuures sõimata sai vale mees, sest Jüri Jürgens ajas mängijad sassi. Nüüdseks on ta asjata sõimata saanud jalgpalluri ees vabandanud.

Jüri Jürgensi kommentaar Soccernet.ee-le: "Flora mängija lõi jalaga põlve, kuid loodan, et vigastus pole tõsine. Kõik meeskonnad vähemalt proovisid mängida jalgpalli ja austasid vastast. Ainult Flora mängis ebaadekvaatselt ja agressiivselt lõhkusid vastasmängijaid. Ma ei räägi, et ta (Flora mängija Martin Vakiainen – toim.) tegi seda tahtlikult, aga nad olid väga agressiivsed terve turniiri jooksul ja see oli tulemus."

Olukorda ennast näeb Soccerneti foorumist SIIN.