ELUS TULEB EDASI MINNA: Jõulude eel möödus Tellisikivi tänaval toimunud tulistamise käigus pool aastat. Haiglasse viidud üliraskes seisundis taksojuht Sergei ütleb, et ei pea teda tappa üritanud endise taksojuhi Raivo Jürimäe peale viha. „Elus tuleb edasi minna, mitte tagasi vaadata,“ põhjendab ta.Foto: Risto Berendson
Eesti uudised
29. detsember 2019, 21:09

„Mõtlesin, et ta teeb õhupüssiga lollust. Hüüdsin talle, et mis ta teeb...“

Telliskivi taksotulistamise ohver: haiglasse jõudes olin peaaegu surnud (2)

„Tavaliselt võtsin tellimuse alati kohe vastu, aga siis mõtlesin viimse hetkeni, et vist ikka ei maksa seda Telliskivi tellimust võtta. Sisetunne ütles, et pole väga vaja. Läksin isegi korraks autost välja, tegin selle ümber ringi ja vajutasin siis sõna otseses mõttes viimasel sekundil nupule ning ikkagi läksin.“ Telliskivi tänaval toimunud tulistamise käigus mitu kuulitabamust saanud taksojuht Sergei räägib pool aastat hiljem oma loo.

Sergei (58) sõnul oli tol saatuslikul ööl saadud Telliskivi tänavale tehtud tellimus püsikliendi – turvafirma G4S – rutiinne sõit. Turvamehel sai kell kolm tööpäev läbi ja takso pidi ta koju sõidutama. „Mul oli Kalamajas kell 3.15 teine tellimus ootamas ja olin selles piirkonnas juba ootel, kuid arvasin, et jõuan vahepeal selle otsa ikka ära teha. Kellel siis poleks siis lisaraha vaja,“ ütleb Sergei.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99