Urmas Tali.Foto: Martin Ahven
Võrkpall
31. detsember 2019, 13:25

Saaremaa Võrkpalliklubi koostöö peatreeneriga saab läbi, uueks juhendajaks nimetatakse välismaalane (6)

Saaremaa Võrkpalliklubi väljastas pressiteate, milles kirjutatakse, et selle kalendriaastaga saab läbi koostöö meeskonna peatreeneri Urmas Taliga.

"Saaremaa Võrkpalliklubi tänab Urmas Tali tehtud töö eest klubis kahe ja poole hooaja vältel ja teatab, et selle aastanumbriga lõppeb Urmase ametiaeg peatreenerina meie klubis," seisab võrkpalliklubi pressiteates.

"Need kaks ja pool aastat on olnud võrdlemisi edukad ja Urmase on teinud head tööd ning tema panus klubi arengusse on olnud suur. Kuid iga asi saab kord läbi ja ka sedalaadi muudatused on vahel möödapääsmatud."

"Klubi juhtkond on otsustanud, et meeskonnasiseselt on vaja muutust, et hooaja teine pool oleks edukam. Otsus koostöö lõpetada ei olnud tingitud pühapäevasest karikafinaali tulemusest. Pigem oli see tulemus kinnituseks, et meeskond ei ole oma potentsiaali välja suutnud mängida selle poole aastaga ning on vaja teha muudatusi."

Saaremaa VK lisas, et uue peatreeneriga veel lepingut allkirjastatud pole, kuid see saab vormistatud lähipäevil. Uueks juhendajaks nimetatakse välismaalane.