Sisuturundus
13. jaanuar 2020, 09:00

Kuidas muuta seminar või koolitus produktiivsemaks?

Need ajad on möödas, kui seminarid ja koolitused pidid olema ranged laua taga istumised – nüüdseks mõistetakse, et produktiivsus ja inspiratsioon tekivad just loomingulisemas atmosfääris.

Seega on inspireeriv keskkond üks parimaid viise panna seminaril osalevaid inimesi kastist välja mõtlema. Üks taoline seminarideks sobiv koht paikneb Tallinnast ainult tunnipikkuse sõidu kaugusel Järvamaa metsade vahel. Toosikannu Puhkekeskuses saab viia läbi seminare, koolitusi või muid ettevõtte sündmusi. Pakutakse erinevaid võimalusi sõltuvalt inimeste arvust ja kliendi soovidest.

Seminare või koolitusi saab korraldada Toosikannu Peamaja saalides, Aidamaja seminarisaalis ja Ale-Sepa Puhkekompleksis oleva Puhkemaja teisel korrusel asuvas seminarisaalis. Aidamaja teise korruse seminarisaali mahub teatristiilis kuni 70 inimest (U-lauana kuni 40 inimest), peamaja peasaali kuni 120 ning peamaja jahisaali teatristiilis kuni 50 inimest (U-lauana kuni 25 inimest). Toole ja laudu saab paigutada vastavalt kliendi soovidele.

Ale-Sepa Puhkemaja seminarisaali on võimalik paigutada teatristiilis kuni 40 tooli. Laua taga istudes on kohti 20 inimesele. Seminariruumi tagumises osas ka väike puhkenurk. Puhkemajas on saal peopidamiseks, saun, kümblustünn ning mugavad majutusvõimalused kuni 40 inimesele. 

Kõikides saalides on olemas seminaritehnika (multiprojektor, TV, DVD-mängija, helitehnika, pabertahvel) ning wifi.

Loomulikult ei jääda suure mõttetöö keskel nälga, sest Toosikannu Puhkekeskus pakub nii kohvipause kui ka suuremat kehakinnitust.

Kuidas aga inimesi pärast pikka seminaripäeva virgutada? Appi tuleb aktiivne tegevus! Näiteks annab tõhusale seminarile juurde meeskondlik seiklusmäng, ulukisafari või lasketiirus proovilepanek! Samuti pakutakse ATV- või mootorsaanimatku.

Too oma kollektiiv rutiinist välja ja tulge Toosikannu Puhkekeskusesse! Vaata täpsemalt SIIT!