Conor McGregor (vasakul) ja Khabib Nurmagomedov kohtusid 2018. aasta 6. oktoobril. Siis jäi peale Habib. Foto: USA Today Sports/Scanpix
Võitlussport
4. jaanuar 2020, 16:55

Kas vabavõitluse kaks parimat kohtuvad uuesti? McGregor: „Khabib väriseb, ta kardab mind. Ma haistan s***a!“ (2)

Vabavõitluse fännid pole maha matnud võimalust, et ala kaks parimat Conor McGregor ja Khabib Nurmagomedov kohtuvad uuesti, ent iirlase sõnul kartvat Dagestani päritolu võitleja järgmist matši. 

2018. aasta oktoobris jäi Las Vegases peetud UFC kergkaalu tiitlivõitluses peale Khabib. Teadupärast lõppes meeste omavaheline vastasseis inetu massikaklusega, milles mõlemal oli oma roll ning mille tõttu määrati mõlemale ka võistluskeeld. See on ka üks põhjustest, miks vabavõitluse fännid on kordusmatši nii kaua pidanud ootama. 

Kuigi mõlemad on avalikult välja öelnud, et mõtlevad karjääri lõpetamisele ning McGregor isegi lõpetaski profivõitleja töö paariks kuuks, siis nii iirlane kui ka Dagestani päritolu Khabib on kaheksanurka naasmas. 

McGregor andis enne 18. jaanuari võitlust Donald Cerrone'iga intervjuu väljaandele TheMacLife, kus paratamatult tuli jutuks ka potentsiaalne matš Khabibiga. Iirlane aga ütles, et Nurmagomedov kardab temaga uuesti kohtuda, sest ei taha kaotust vastu võtta. (Khabib on MMA-s pidanud kokku 28 võitlust ning kõik võitnud - toim.). 

"Ta väriseb. See mees väriseb. Ta ei soovi seda. Ta ei taha uuesti kaotada. Ma haistan s***a. Kõik aga soovivad uut matši. UFC Boss Dana White tahab. Me kõik tahame. Ta võib joosta, aga tal ei õnnestu peitu pugeda. Ootan väga," sõnas McGregor. 

Vaata täispikka ingliskeelset intervjuud: