Talisport

Põneval suusatuuril triumfeerisid norralanna Therese Johaug ja venelane Aleksandr Bolšunov

Kas mäletate, kuidas Aivar Rehemaad mõnitati? Tänavuse Tour de Ski ajal tundsime tema säravatest sõitudest puudust! (20)

LISA KOMMENTAAR

Zuuza Gunn6. jaanuar 2020, 09:10
Kui Eesti meessuusatajad (naised ka, ikka naised ka) treenivad endale sama vägeva muskulatuuri nagu Marit Bjorgen ja Therese Johaug on saavutanud, siis hakkavad tipptulemused ka tulema. Niisama mäe peal liugu lastes tippu ei jõua. Google pildiotsing nimedega on abiks, kes muidu ei usu.
Kristiina 19866. jaanuar 2020, 02:09
No on erinevad versioonid aga üks on selge. Kogu kuldpõlvkonnale tuleb keerata selg, venekoondis Tehvandi klientide hulgast eemaldada ja täita see meie enda noortega kes saavad treenida. Laskesuusatajatele, Ojastete pundile, Kaasikutele, Kossu ja jalkapoistele jne. Ratsionaalne on see riigistada nii,et riik dikteerida saab ja spordiklubide kasutusse anda. Plakatite asemel võiks panna mingi väikese tahvli nurga taha sest juriidiliselt on Kiku ja Andrus olümpiavõitja. Las Jaak seisab üksi kui mingeid tõendeid pole aga kui on midagi mida meie ei tea siis tuleb allee anda sponsoreklaamide jaoks..
Kristiina 19866. jaanuar 2020, 02:06
Team H. raha asju peaks küll prokuratuur eraldi uurima rahade asjus. Borodavko Tehvandi kuldklient. ikka veel. Rehemaa suurim T.H rahaküsija 2016-2018. Õhtuleht ei lase üdse arutleda. viisakad sõnad.
Kristiina6. jaanuar 2020, 02:07
Ju Team Haanjast ja Borodavku ja tehvandi seosed juhatavd Savi ja vene rahadeni ja kaubale.
Kristiina6. jaanuar 2020, 02:23
Seega Rehemaa kerjas dopinguks viiekohaline arv kamba peale sest Karel pani kasvukat.
Kristiina6. jaanuar 2020, 02:02
Team H raha asju peaks küll prokuratuur eraldi uurima. Juriidiline keha pole olemas kuid asi pole aegunud, just nimelt võlgade ja kelmuste võtmes. Kas ei või olla ka venelaste raha ka mängus ja Andrus V. kardab laste pärast? Vene vihale aetute poolt. Borodavko kuldklient ja vihastab kui Tehvandi uks nina ees kinni pannakse. See ei õigusta ega sea kahtluse alla seotust aga seletaks mõne hirmu. Samas Karel rääkis ja midagi ei juhtunud.
Kristiina 6. jaanuar 2020, 01:57
Seda Team Haanja raha asju peaks küll prokuratuur eraldi uurima. Juriidiline keha on surnud kuid asi pole aegunud ja just nimelt võlgade ja kelmuste võtmes. Kas ei või olla ka venelaste raha ka mängus ja Andrus V. kardab laste pärast. Vene vihale aetute kelle Borodavko võib hirmutama saata kui Tehvandi uks nina all kinni luuaks. See ei õigusta ega sea kahtluse alla seotust aga seletaks mõne hirmu. Samas Karel rääkis ja midagi halba ei juhtunud.
6. jaanuar 2020, 00:36
selleasemel , et ise midagi saavutada,,,,ainult kritiseerime kõiki,kes midagi teevad
Kristiina 19866. jaanuar 2020, 01:34
Kritiseerija on jälginud seda sporti fanatismiga 22a. Hea mälu.Kehv kramatika. Järgnev on puhtalt meelde jäänud infokildude õhtulehe tänase loo kirgastava mõju all järgevas vastuses enda kommentaarile.
Kristiina6. jaanuar 2020, 01:46
Lisaks ilmus välja Team Haanjas olnud suurim ki.sakõri aastatel 2016-2018 Rehemaa. Algoga koos kisasid, et raha ei ole. Nüüd on teada kuhu raha läks ning suusaliidul sellised võlad, et Himma ei saanudki sõitma. Rehemaa kiidab venemaa sportlasi. Kahjuks on Eesti suusatamine rohkem kaelani sees te arvad. Kiku sugulased käituvad küll nagu valemängurid Aivar R. karjud raha d.... jaoks... No ma ei saa uskuda enam.
Kristiina6. jaanuar 2020, 00:35
Mul on kõrini ja tõesti.. Mul raske uskuda,et ta ei teadnud kuhu see papp läheb.Kõige enam häält teinud mees aastatel 2016-2018. Andke andeks. Vene raha mängus,et mõned ei julge?? Borodavko Tehvandil kuldklient.. Mida küll saaks teha,et see pund ei figureeriks? Himma,Roos jt. peaks meedias olema kui tulevik.
Kristiina6. jaanuar 2020, 02:20
*punt ei figureeriks. Unustage mu isik. ma kasutan kahte nime mis pole vale et miinuseid ei laotaks kuna olen hull kunagi olnud. Samuti õhtuleht tsenseerib. Vaadake EPLI Tour DE Ski tasulise loo all olevaid kommentaare.
Kristiina5. jaanuar 2020, 23:43
Ta kisas kõige enam koos Algoga ja väga hästi on teada kuhu ja milleks see raha läks. Tabasin tour de ski tõusu järele vaadates end vihastavalt mõttelt: Tekitasid suusaliidule võlad ja ikka pole need klaaritud ning ega need Anti ja Aivari raha asjad küll õiged polnud. Vara küllalt mida arestida,et Aigro,Himma,Sildaru ja Ilves saaks kasutada arenemiseks.
Kristiina5. jaanuar 2020, 23:33
Eesti on väärt Venemaa saatust FIS tasemel. Kelly ja Kristjan neutraalse alla.
Kristiina5. jaanuar 2020, 23:31
Team Haanja suurim kisakõri. Üle mõistuse. Osa sellest pundist on ajakirjanike kaitsva tiiva all mis ainult agooniat pikendab.
Kristiina5. jaanuar 2020, 23:12
Lõpus mingi kahtlane õunaäri mida enam pole. Teda esitleda kui mingit aususe etaloni on väär. See mis ta täditürega toimub haiseb ka rämedalt.
Kristiina5. jaanuar 2020, 23:02
Ega see mees ka oma venelaste kiituses ei ole süütu. Borodavko on mees keda ma ka näha ei taha. Õpilased vahele jäänud samamoodi. Venemaa kiitja on tänases kontekstis valemängija.
Kristiina5. jaanuar 2020, 23:03
Aivargi Mati pundi mees olnud.