Sisuturundus
7. jaanuar 2020, 21:39

Varjupaiga koeraga jalutama minek võib olla ohtlik… ühel päeval viidki loomakese endale päriselt koju!

Ma pühendan sotsiaalvõrgustikele igapäevaselt üsna palju aega. Sirvin meie Instagrami ning vaatan üle Facebooki pealehel toimuvat. Viimasel ajal liigub internetis aina rohkem suurepäraseid pilte, mida teevad koertega jalutama tulevad vabatahtlikud. See on väga hea dünaamika, mis teeb rõõmu – positiivne tagasiside teeb me koertele ainult head!

Head teeb see ka nendele, kelle mõtted liiguvad varjupaigast looma võtmise peale. Meie varjupaigas toetame seda ja oleme selle üle väga rõõmsad. Väga oluline on näha, kuidas käituvad loomad uute inimestega – sest meie toidame ja hooldame neid, teame, millised nad on. Tähtis on näidata, et meie koerad saavad suurepäraselt läbi täiesti võõraste inimestega, jalutavad nendega meeleldi ega pelga.

Me toidame loomi korralikult ning tegeleme nendega igapäevaselt, armastame neid väga. Vaadake, kui siirad ja avatud nad on, kuidas rõõmustavad inimesega suhtlemise üle, kui sotsiaalsed nad on ning mil moel pakatavad oma lihtsast koerarõõmust! See, et kingite loomadele oma aega, on neile igati kasulik nagu ka teile endalegi! Viitsige ikka meie juurde tulla ning koeri jalutada!

„Tahtsin jagada teiega neid päikselisi mälestusi suvest, mil peaaegu iga päev käisin peale tööd kord ema, isa või sõpradega neljajalgsete sõpradega jalutamas. On raske kirjeldada, kui väga armusin ma selle ajaga koertesse ning hoiupaika. Hullupööra kahju on, et vahel ei õnnestu ajanappuse tõttu üldse kohale tulla. Tahaksin siiralt tänada kõiki hoiupaiga töötajaid nende raske töö ning lahkete südamete eest, mis ei jäta tähelepanuta mitte ühtegi koerakest. Selles olen ma kindel,“ kirjutas üks vabatahtlik.

„Väikene armas hunditar. Inimesed, sõitke koertega jalutama! Nende seltsis on rõõm kindlustatud. Värske õhk, loodus, kasulikud jalutuskäigud… ning seda nii koera kui inimese jaoks. Ühesõnaga kaif! Aitäh, hoiupaik, niivõrd suurepäraste hästi hoolitsetud ja armastusega ümbritsetud kutsude ning kiisude eest,“ kirjutas aga teine vabatahtlik.

Valmistan teile taas rõõmu fotodega, mille on teinud hoiupaiga koertega jalutanud inimesed. Fotodel on nimelt varjupaiga koerad – loomakesed, kes ootavad meie juurest peremeest. Jah, nad lausa säravad, on puhtad ning kerekad. Kutsad elavad hooles ja armastuses ning hästi hoolitsetud koer on tõepoolest varjupaiga nägu!

Niisiis on suurepärane idee veeta aega meie koerte seltsis. Siin on mitmeid plusse:

1. Koerad teavad ise, kuhu teid tirida, juhul kui olete esmajalutaja ega tea, kus nendega liikuda. Meie koerad on nii vinged, et juhivad teid ise õigetele ja nende jaoks harjumuspärastele radadele.

2. Kui koer tõmbab end rihmast lahti, pole paanikaks mingit põhjust! Koer kihutab tagasi varjupaiga poole ning kolistab ukse taga (teed ta tunneb) nii kaua, kuni me ta tagasi koju laseme. Me lubame ta sisse ning kiidame ja musitame, sest ta oli nii tubli – oskas tagasi koju pöörduda!

3. Pole koertega harjunud? Meie koerad on ülitargad ning õpetavad ise kõike, mida tarvis. Nad viivad teid metsa jalutama ning järveäärset imetlema. Te harjute sellega nii ära, et enam ei suuda nende jalutuskäikudeta elada… ning hakkate meie koeri aina sagedamini külastama. Sellest kujuneb puhas rõõm!

4. Pildistada ja lühivideoid võib teha, sest see on oluline eelkõige koertele endile! Nii näitame koos teiega maailmale, et me koerad on lihtsalt suurepärased, sõbralikud, lahked ja kodu-ootel. Et nendega tohib jalutada, nad ei tee kurja, vaid kingivad hoopistükkis palju positiivset. Et igaüks neist koertest on omanäoline ja väga hea. Oma eeskujuga nakatate ka teisi, sest meie eesmärk on leida neile loomakestele suurepäraseid peremehi ja teie olete selles aktiivne osaleja.

HOIATUS!
Sagedased koertega jalutamised kipuvad viima selleni, et varem või hiljem võtategi meie hoiupaigast looma ning elate tema seltsis pikalt ja õnnelikult! Koerad õpetavad teid armastama metsa, märkama aastaaegade muutusi, kuulama linnulaulu ning nautima päikeseloojanguid.

Fotoinspiratsiooni allikas:
https://www.facebook.com/aleksandra.sidorenko.92/posts/3135347836493815
https://www.instagram.com/hoiupaik/tagged/
https://www.facebook.com/xenia.smykovskaya/posts/10214907369536245

Millal tohib jalutama tulla?

Tööpäevadel: teisipäev, kolmapäev, neljapäev ja reede saab koeri jalutada kell 14-15.30. Puhkepäevadel: laupäeval ja pühapäeval saab koeri jalutada 12.00-14.30.
Õige jalutuskäik kestab tund-poolteist.

Lugege SIIT kindlasti reegleid!

Tulekust ei pea ette teatama. Kaasa tuleb võtta lihtsalt ID-kaart ning soovitavalt ka mugavad riided.

Ootame Tallinnas aadressil Sinirebase 24 (telefon +37253494045)

LOOMADE HOIUPAIK
www.facebook.com/hoiupaik
www.instagram.com/hoiupaik
www.youtube.com/PetsRescue