Sisuturundus
24. jaanuar 2020, 09:00

Kreemid ei aita ning lõikusele ei taha? Uudne meetod aitab võidelda kortsude vastu!

Suur osa naistest, kes on liginemas juba 40ndatele eluaastatele või on üle selle lävepaku seisavad hommikuti peegli ees ja uurivad tekkinud kortsukesi. Üks kortsuke laubal, siis teine silma all, kolmas kulmude kohal… kuidas vabaneda nendest kortsudest?

Kui lugematul hulgal kreeme on kasutatud (ilma et neist oleks eriti abi olnud) ning operatsioonile minna ei soovi (sest lõikus on ikkagi lõikus, riskid on olemas), siis võib sinu jaoks pääsetee olla laseri- ja aparaatse kosmetoloogia keskuses Royal Esthetic teostatav näokontuuride muutmine ilma plastilise operatsioonita.

Royal Esthetic on muide esimene taolist teenust pakkuv salong Eestis, kus on kõige uuemad aparaadid protseduuri läbi viimiseks. Kuna salongil on sellel alal väga suur kogemus, siis tuleb kliente ka kaugemalt, näiteks Venemaalt, Saksamaalt, Iisraelist, Soomest ja paljudest teistest riikidest.

Mida aga kujutab endast ultraheli HIFU SMAS-lifring ehk näokontuuride muutmine ilma plastilise operatsioonita? Tegemist on kirurgiskalpellita SMAS-liftingiga – see on ainus protseduur, mille mõju pole suunatud mitte nahale, vaid selle all asuvale lihas-aponeurootilise kihile (kõikidele tuntud kui SMAS). Ultraheli SMAS-liftingut tehakse reeglina üks kord ja see ei nõua taastumist. Peale protseduuri võib kohe minna isegi kohtamisele, kuna välimus on ideaalne!

Ultraheli liftingu tulemusel saadav efekt on märgatav 89% patsientidest ning see kasvab 90 päeva kestel peale protseduuri. See on niivõrd mõjukas ja ohutu, et antud aparaaditehnoloogia on esmakordselt ajaloos saanud FDA (USA toiduainete ja ravimite kontrolli juhatus) registreeringu Lifting kategoorias.

Ultraheli SMAS-liftingu ohutus ja efektiivsus on kinnitatud hulgaliste eelkliiniliste ja kliiniliste katsete ning praktikaga arvukates välismaistes kliinikutes. Sealhulgas ka USA suurtes kliinikutes ja teaduskeskustes (Harvard Medical School, Wellman Center for Photomedicine, Northwestern University School of Medicine, University of California San Diegos).

SMAS-liftingut näidustused on:

- Lõua ja kaelatsooni naha lodevus, lõtvus;

- Näoovaali ja lõuaaluse tsooni selgepiirilisuse kadu;

- Alumise lõuakontuuri liinide selgepiirilisuse kadu;

- Nasolabiaalsete kurdude süvenemine, suunurkade vaje;

- Kulmude vahe;

- Ealised muutused;

- "Kahekordne" lõug;

- Põsesarnade kontuuri kadu;

- Näo- ja kehakudede gravitatsiooniline ptoos.