WRC

Ralliportaal: Tänak võinuks rallimaailma jääda aastateks valitsema, aga siis ta lahkus… (5)

LISA KOMMENTAAR

ja sõitjaid ainult sõidutab..9. jaanuar 2020, 15:38
küll kadunuke tuhast üles tõuseb ja siis tuleb hakkata jälle tegelema sellega kuidas klubi tegelikult ikkagi võitis.
Kriitik9. jaanuar 2020, 14:58
1. fakt - Nii Tänak kui ka Ogier vahetasid meeskonda. 2. fakt - Toyotal oli rohkem probleeme kui Hyndail. 3. fakt - Tänak võitis Toyotaga ainult seepärast, et ta oli teistest peajagu üle. Kui neid fakte arvestada, siis mina mitte kuidagi ei mõista, kuidas saab Ogier´i favoriidiks pidada? Kindlasti ta sõidab hästi ja ehk konkureerib tiitlile, aga sel juhul, kuidas Tänak konkurentsist väljas saab olla? Kui üldse siit midagi välja lugeda, siis Neuville on nüüd nendest kolmest parimas seisus, kuna ta sõidab autoga, mida tteab läbi ja lõhki ning tunneb selles end koduselt. Mõttetus kokku kirjutatud
Ants9. jaanuar 2020, 14:07
Ja kes ütleb, et ta Hyundaiga valitseda ei või? Stabiilsus ja kiirus Otil vaevalt kuhugi kadunud on, pigem on eeliseks Hyundai vastupidavus. Toyota küll sellega keksida ei saanud eelmisel hooajal.
sokk9. jaanuar 2020, 15:13
Toyota eestlastest mutrikeerajad aitavad kaasa ja keeravad kogemata Ogieri auto mõnel olulisel mutril keerme üle:P
Irw8. jaanuar 2020, 20:45
Irw, jutumehed.mõni mees teab vast rohkem teemat ning piisab isegi sellest kui tänak 2..3 korda lihtsalt ĺõpuni tuleb ja jälle mingi pamper, kaitse, ecu, generaator, roolivõim pole kadunud ning muud sada häda pole vaja üldse arvutada midagi.