Evertoni peatreener Carlo Ancelotti.Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
9. jaanuar 2020, 18:27

MÄSS LIVERPOOLIS! Inglismaa tippklubi mängijad läksid fännidega sõnasõtta!

Hiljuti linnarivaalilt FA karikasarjas 0:1 kaotuse saanud Inglismaa jalgpalli kõrgliiga klubi Evertoni mängijad on asunud fännidega nii sotsiaalmeedias kui ka treeningväljakul sõnasõtta.

Briti ajalehe Daily Mail sõnul ajas meeskonna poolehoidjad vihaseks põhimeestega mänginud Evertoni kaotus noori mängitanud Liverpoolile. Klubi üks kogenumaid mängumehi Fabian Delph läks fänniga vaidlema sotsiaalmeedias.

Meeskonna poolehoidjal oli küsimus, kas Delph annab endast väljakul kõik. Inglismaa koondises 20 mängu pidanud poolkaitsja vastas: “Sa oled häbiväärne, sa oled p***, kes peidab ennast telefoni taha. Kui sa oleksid päris elus minu ees, siis sa küsiksid praegu autogrammi."

Samuti on meediasse ilmunud Evertoni kapteni Seamus Colemani ja meeskonnakaaslase Mason Holgate`i sõnasõda fännidega. Väidetavalt läks sõneluseks ka klubi abitreeneri ja legendaardse mängumehe Duncan Fergusoni ning mängijate vahel.

Everton on seni loobunud kommentaaride andmisest. Klubi on hooaega alustanud kahvatult. Lisaks kaotusele FA karikasarjas on meeskond Inglismaa liigatabelis alles 11. positsioonil. Hiljuti toodi tiimi etteotsa jalgpalliaastat Napolis alustanud Carlo Ancelotti.