Eesti U17 koondise peatreener Norbert Hurt.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
9. jaanuar 2020, 19:06

Noorte EM-finaalturniir toob noorte tippjalgpalli seitsmesse Eesti linna

Eesti võõrustab tänavu 21. maist 6. juunini U17-vanuseklassi noormeeste jalgpalli EM-finaalturniiri, mis peetakse seitsmes linnas kaheksal staadionil.

Euroopa meistritiitli jahtimist alustavad 16 koondist. Alagrupiturniiri mänge võõrustavad A. Le Coq Arena, Kadrioru staadion, Tartu Tamme staadion, Otepää Tehvandi staadion, Võru Spordikeskuse staadion ning Rakvere, Haapsalu ja Viljandi linnastaadion.

Veerandfinaalid peetakse Otepääl, Tartus, Rakveres ja A. Le Coq Arenal, poolfinaale võõrustavad Kadrioru staadion ja A. Le Coq Arena. Euroopa meister selgub 6. juunil, Eesti jalgpalli 111. sünnipäeval, A. Le Coq Arenal.

U17 EM-finaalturniiri alagruppide loosimine toimub 8. aprillil kell 12 A. Le Coq Arenal. Eesti paigutati A-alagruppi, kus jookseb platsile turniiri avapäeval, 21. mail kell 20.00 A. Le Coq Arenal, 24. mail kell 13 Haapsalus ja 27. mail kell 17 Kadriorus.

EM-finaalturniiriks jaotati Eesti kaheks keskuseks: C- ning D-alagrupp pallivad Lõuna-Eestis Tartus, Viljandis, Otepääl ning Võrus, A- ja B-alagrupi võõrustajateks on A. Le Coq Arena, Kadrioru staadion ning Rakvere ja Haapsalu linnastaadion.