Giannis Antetokounmpo – fantastiline korvpallur, ent kas ka osav „PlayerUnknown's Battlegrounds“ mängija?Foto: Reuters/Scanpix
Esport
10. jaanuar 2020, 10:58

Kas Warriorsi staar üritas Antetokounmpot värvata? „Kutsusin teda PUBG-i mängima,“ väidab Curry

Milwaukee Bucksi ründaja Giannis Antetokounmpo leping oma praeguse klubiga saab ümber 2021. aastal, ent juba praegu ihuvad paljud tiimid tema peale hammast. Seda ka põhjusega – mehele omistati mullu liiga kõige väärtuslikuma mängija tiitel, samuti on ta kolmekordne All-Star.

Üheks, kes võibolla tegi esimesi samme Antetokounmpo värbamiseks, on Golden State Warriorsi staar Stephen Curry. Warriors ja Bucks kohtusid NBA-s käesoleva nädala kolmapäeval, kui viimane 9-punktilise eduga võidu noppis.

Peale matši vahetas vigastusega pingil istunud Curry Antetokounmpoga paar sõna. „Teeme selle ära, c'mon!“ ütles Curry kreeklasele. Seda tõlgendati kui (kaudset) värbamiskatset, antud tegevus on aga NBA reeglitega vastuolus ning võib endaga kaasa tuua 50 000 dollari suuruse rahatrahvi.


Too sõnavahetus keerutas piisavalt palju tolmu üles, et seda asuti lähemalt uurima. Yahoo Sportsi ajakirjanik Chris Haynes küsis Currylt kommentaari, millele NBA superstaar vastas, et tegelikult puudutas nende vestlus populaarset battle royale videomängu „PlayerUnknown's Battlegrounds“, mida teatakse ka lühendi „PUBG“ järgi. 

Haynesi sõnul olevat Curry andnud Antetokounmpole oma gamertag'i ning kutsunud teda endaga liituma. „Kohtume mängus. Me võiksime koostööd teha ja [vastastele] korralikult haiget teha. Teeme selle ära, c'mon!“ olevat olnud Warriorsi staari sõnum kreeklasele.


Kas see väide ka vett peab või oli siiski tegu värbamisega, et Antetokounmpo uueks leivaisaks saaks Golden State Warriors, selgub hiljemalt 2021. aastal.