MÄLESTUS: Aastal 2014 möllas 21aastane Karl-Eerik Luigend (palliga) FC Flora keskväljal, kuid aasta pärast riputas ootamatult jalgpallisaapad varna.Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
10. jaanuar 2020, 22:47

Kunagine jalgpallitalent jõudis Flora keskväljalt ringiga kööki: potid tundusid alguses natuke liiga suured

„Süüa on mulle alati meeldinud. Paljudele sportlastele meeldib, ma arvan. Aga sügavam huvi on ka alati olnud. Poolnaljaga võib öelda, et kui Eesti klubide või noortekoondistega reisidel suure tõenäosusega mängulist tulemust ei tule, siis proovid head sööki nautida. Loodan, et see ei solva kedagi. Olen sellest ringist natuke väljas, võin vähe ausam olla,“ räägib aastate eest oma vanuseklassis üheks vabariigi säravaimaks jalgpallitalendiks peetud Karl-Eerik Luigend (26), kes toimetab alates möödunud aasta jaanuarist FC Floras kokana.

Ta ise ei tihkagi end huvitaval kombel (veel) kokaks nimetada, kuigi peab igal tööpäeval umbes 50 inimesele süüa valmistama. „Kokaamet on veel liiga värske. Ma ei arva, et olen nii hea kokk, et võiksin end kokaks pidada. Minu kujutluses on kokk ikka natuke osavam mees,“ arutleb Luigend, kes läheb igaveseks meie jalgpallilukku kui ajaloolise koduse U19 EM-finaalturniiri Eesti koondise kapten ja ainsa värava lööja.

Edasi lugemiseks: