Foto: Tiina Kõrtsini
Sisuturundus
14. jaanuar 2020, 09:36

Mrs Waffle vahvlid keelitavad oma lõhnaga, näevad imelised välja ja viivad keele alla!

Jalutades nii mõneski kaubanduskeskuses (näiteks Ülemiste ja Solaris Tallinnas või Lõunakeskus ja Kvartal Tartus), tikub tihtipeale ninna üks imehea lõhn… see on midagi magusat, kutsuvat, taevalikku head… Andes järele ja järgnedes lõhnale, juhatab see takeawaysse, kus pakutakse Belgia vahvlit – tere tulemast vahvlikohvikusse Mrs Waffle.

Vaadates letti, tahaks kohe kõike proovida. Juba leti ees seistes hakkab suu vett jooksma ning iga teine huviline asub silmadega sööma…

Aga üks hetk! Tegemist pole nõukaajast teada-tuntud kõva vahvliga, vaid pehme ja suussulava Belgia vahvliga. Muide, see on isegi nii autentne, et külmutatud tainas tuuakse otse Brüsselist. Samas kui näiteks Belgia pealinna vahvlikohvikutes tehakse tooted tihti juba ette valmis ära (et kliente käbedalt teenindada), siis eestimaalastele pakutakse rõõmu jälgida vahvlit valmimas! See võtab kõigest kolm minutit ning enda silme all valminud maius mekib hoopis paremini…

Kaubanduskeskuses šopates läheb ikka kõht tühjaks ning miks mitte asendada toidukord kiire vahvliga? See on ülimalt maitsev ning kõht saab korralikult täis mitmeks tunniks! Peale selle on vahvlite hind mõnusalt taskukohane.

Nagu mainitud, siis ei suuda ka suurimad magusasõbrad kuidagi valida oma absoluutset lemmikut. Tegelikult on vahvel alati sama, kuid erineva maitseelamuse kingib just see, mis lisand on peal. Soovid sa šokolaadikastet, maasikaid, mustikaid, banaani, jäätist või vahukoort – kõike saab! Isegi kõige tavalisem, vahvel tuhksuhkruga, sulab imepäraselt suus.

Täna on meil võimalik proovida kuue erineva kattega vahvleid:

Maasikas ja vaniljejäätis – klientide üks suurimaid lemmikuid! Eestlane lihtsalt armastab maasika ja vaniljejäätise kooslust ning kui seal on veel Belgia vahvel juures, kujuneb maitseelamus täiuslikuks.

Nutella, mustikad ja vaarikas – Nutellaga vahvleid jumaldavad just lapsed. Värsked (külmutamata) mustikad ja vaarikad annavad kergelt hapuka meki ja tervisliku noodi… ning marjade kaunis värv saab loomulikult 10 punkti!

Karamell ja banaan – kõige magusam! Imeline, taevalik! Degusteerijate lemmik… kes ei ole nii suured maiasmokad, võivad selle maiuse isegi kahe peale võtta. Pärast seda on vähemalt üheks päevaks magusaisu rahuldatud… või siis paariks tunniks. Sõltub inimesest.

Maasikas ja vahukoor – üsna sarnane variant vaniljejäätisele, kuid veidike magusam. Vahukoore plussiks (jäätise ees) on aga see, et ta ei muuda vahvlit nii kiiresti külmaks.

Šokolaad, maasikas ja vahukoor – rõõmus värvide kooslus lausa meelitab vahvlit ampsama!

Vahvel ja tuhksuhkur – eelnevatest kõige lihtsam ja tavalisem, kuid ometi on kujunenud paljude lemmikuks. Ideaalne valik neile, kes armastavavad vahvli maitset või ei soovi sisse süüa lisanditega kaasnevat kalorihulka.

Peaasjalikult laste südamed on aga võitnud pulgavahvel, mis näeb välja lihtsalt… äge. See on nutikas maiusevalik, mis anda lapsele kätte näiteks siis, kui põnn pärast pikka poodlemispäeva väsimusemärke ilmutab. Kuna pulgavahvlit saab kenasti pakendada, siis sobib see ideaalselt ka hiljem söömiseks. Jah, vahvel pole küll soe, kuid sulab suus täpselt sama kiirelt!

Tekkis huvi? On aeg minna ise proovima!

Belgia vahvli kohvik Mrs Waffle asub Tallinnas Ülemiste ja Solarise keskuses ning Tartus Lõunakeskuses ja Kvartalis. Uuri lisa ka kodulehelt SIIT!