Ott Tänak Hyundai värvides.Foto: Hyundai Motorsport
WRC
13. jaanuar 2020, 15:59

VAATA PILTE! Ott Tänak esitles uut autot, võistlusvormi ja sponsorit (6)

Autoralli valitsev maailmameister Ott Tänak esitles Instagramis selle aasta uut autot, võistluskombinesooni ja kiivrit. Tähelepanuväärsel kombel on eestlane käed löönud Ameerika Ühendriikides tegutseva rallikooliga DirtFish.

Uue lepinguga brändib rallile pühenduv autokool ära Ott Tänaku kiivri, kombinesooni ja nokamütsi. “Võimalus töötada maailmameistriga nagu Ott Tänak oli lihtsalt liiga hea võimalus, mida ei saanud kasutama jätta,” sõnas autokooli omanik Steve Rimmer pressiteate vahendusel. 

“Teame Otti juba mitu aastat ja oleme väga-väga elevil, et saame koostööd teha. DirtFish liitub Tänakuga põneval ajal, kui ta hakkab kaitsma WRC-tiitlit.” Autokool annab ühtlasi teada, et neil on ralli maailmameistrivõistlustega suured plaanid ja lähiajal on oodata veel uudiseid. “Meie eesmärk on tõsta Ameerika Ühendriikides ralli teadlikkust.”

 
 
 
View this post on Instagram

Fully equipped for the 2020. 😎 *** #GoOtt #WRC #HMSGofficial #TanakFanArmy #Rallying

A post shared by Ott Tänak (@otttanak) on

“Kohtusime Steve Rimmeriga esmakordselt 2010. aastal, kui sõitsin tema autoga Goodwoodi kiirusfestivalil,” ütles pressiteates Ott Tänak. “Steve on üks spordimaailma entusiastlikumaid inimesi.”

“On väga sümpaatne viia WRC Põhja-Ameerikasse. Ma tean, et ralli pole seal väga populaarne, aga loodetavasti aitab see koostöö viia sporti rohkemate inimesteni,” lõpetas Tänak.