Oliver Jürgens.Foto: Eesti Jalgpalli Liit
Jalgpall
16. jaanuar 2020, 15:58

Sahinad: Eesti jalgpalli suurlootus on siirdumas Itaalia tippklubisse? (2)

Itaalia ühe suurima ajalehe Corriere dello Sporti andmetel on jalgpalli tippklubi AS Roma huvitatud Oliver Jürgensi ostmisest.

Hetkel Hellas Veronas mängiv Oliver Jürgens on jäänud silma AS Roma spordidirektorile Gianluca Petrachile. 16aastane ründaja on debüüthooajal Verona U17 meeskonnas olnud suurepärases hoos ja 13 liigamänguga löönud kaheksa väravat. 

Roomas baseeruva ajalehe Corriere dello Sport andmeil on hetkel Itaalia kõrgliigas viiendat hoidev AS Roma talendikast Eesti noortekoondislasest huvitatud. Leht kirjeldab Jürgensit hiilgava väravakütina, kes suudab luua olukordi ka meeskonnakaaslastele.

Väiksemate spordiportaalide andmetel on tehing juba tehtud, kuid ametlikku kinnitust üleminekule pole. Õhtulehel ei ole õnnestunud asjaosalistega kontakti saada.

AS Romat võib pidada üheks paremaks, kui mitte parimaks, Itaalia jalgpalli noortesüsteemiks. Aastate jooksul on nad üles kasvatanud teiste seas Itaalia koondislased Francesco Totti, Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi ja Lorenzo Pellegrini.