Cristiano Ronaldo.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
20. jaanuar 2020, 09:15

VIDEO | Cristiano Ronaldo virutas kaks väravat ja pikendas oma imelist seeriat

34aastane jalgpallistaar Cristiano Ronaldo on viimastel kuudel leidnud hullumeelse vormi. Portugallane oli tasemel ka eileõhtuses Itaalia meistriliiga kohtumises, kui Torino Juventus alistas tema kahe värava toel tulemusega 2:1 Parma.

Viimasel kaheksal aastal koduse meistritiitli võitnud võõrustajad asusid kohtumist vahetult enne poolaja lõppu juhtima, kui Ronaldo tekitas omale trahvikastis löögikoha ja saatis nahkkera rikošetist väravavahi selja taha. 55. minutil viigistas taanlane Andreas Cornelius, kes nurgalöögi järel peaga palli võrku virutas. 

Kolm minutit hiljem lõi Juventuse võiduärava Ronaldo, kes sai Paulo Dybalalt söödu ja lõi palli ühe puutega värava tagumisse nurka.  

Portugali ründaja jaoks oli tänane mäng Itaalia meistriliigas seitsmes järjestikune, kus ta värava kirja sai. Selles vahemikus on ta löönud kokku 11 kolli. 

Juventus suurendas tänu raskele võidule liigas eduseisu, 20 vooruga on tiitlikaisja kogunud 51 punkti, mida on nelja võrra enam eile viigiga piirdunud Milano Interist. Kolmandana jätkab Lazio, neljandal ehk viimasel Meistrite Liigasse viival positsioonil on AS Roma.  Viies on Atalanta ja kuues 30 silmaga Ragnar Klavani koduklubi Cagliari.

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore