Oliver Jürgens.Foto: Eesti Jalgpalli Liit
Jalgpall
20. jaanuar 2020, 22:26

AMETLIK! Jürgens siirdus Itaalia suurklubisse! (1)

Seni Hellas Verona ridadesse kuulunud 16aastane Oliver Jürgens siirdus mängima suurklubisse. Itaalia jalgpalliliiga ametlik koduleht andis teada, et eestlane kannab edaspidi AS Roma värve.

Jürgensi tähelend on Itaalias olnud kiire. Alles suvel saapamaale siirdunud noortekoondislane lõi Hellas Verona U17 tiimi eest 13 mänguga kaheksa väravat. Alates jaanuarist kannab Eesti jalgpalli üks suuremaid tulevikulootusi AS Roma värve. 

Jürgens olevat juba eelmisest nädalast klubi juures ja kohalikus meedias ringlevad esimesed fotod, kus eestlane AS Roma värve kannab.

Kuigi klubid ametlikult pole üleminekust teada andnud, siis tehingu toimumist on kinnitanud mitmed sealsed allikad ja liiga koduleht. Sestap pole veel teada lepingu sisu, kuigi eelmisel nädalal sahistati kolme aasta pikkusest kontrahtist.

AS Roma on Itaalia jalgpalli üks edukaimaid talentide kasvatajaid, kelle noortesüsteemist on teiste seas välja tulnud Francesco Totti, Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi, Alessio Romagnoli ja kümned muud Serie A tähtmängijad.