Sisuturundus
21. jaanuar 2020, 12:14

Erootikapood Must Panter annab nõu: ulakad sekspoosid, mida pead proovima

Enamus paare ei ole magamistoas kuigivõrd seiklushimulised või leidlikud. Kui on aeg voodisse minna, siis vaid vähesed vaevuvad hullamist uute poosidega vürtsitama. Klassikalised seksipoosid nagu misjonär, doggy style, lusikas on tavarutiini truud osad. Erootikapood Must Panter jagab oma lemmikpoose ja kutsub üles vahelduseks midagi teistsugust proovima. Suhtu sellesse kui menüüsse ja kui veel pole jõudnud, siis proovi järgi.

Poos: G-punkti võlur

See poos teeb mehest g-punkti võluri. Naise jalgade ülestõstmine teeb penetratsiooni eriti sügavaks. Naine heidab selili, mees põlvitab naise jalgade vahel ja tõstab tema jalad oma õlgadele. Kiiguta teda üles-alla ja küljelt-küljele rütmist. Kuna penetratsioon on selles poosis väga sügav, on mõistlik rahulikult alustada, et temakesel ei oleks valus. Aseta naise jalad oma rinnakule selliselt, et tema põlved on kõverdatud. Selliselt saab ta tempot, sügavust ja tugevust kontrollida.

G-punkti nauding on naise jaoks üpriski raskesti saavutatav. Naise erutust ja orgasmi tugevust suurendavad spetsiaalselt g-punktile loodud orgasmikreemid

Poos: Üks üles

See poos on naistele, kelle üks kliitori pool on tundlikum kui teine. Mees põlvitab voodi ees, naine on selili voodi äärel. Üks naise jalg on üles tõstetud. Las ta ise tõstab õige jala üles. Alla 35aastane naine ei pruugi teada, kumb pool tema lemmik on. Proovige mõlemat poolt.

Kui üks puusa pool on naisel tõstetud asendis, saab ta ise oma kehaga sinu keele õigesse kohta suunata. Pane märguandeid tähele ja kuula naise hingamist.

75% naiste orgasmidest on kliitoril, kuna seal asub ligi 8000 närvi. Seda on palju rohkem kui mehe peenises. Kliitorimassaaž vajab rohket libestatust. Käe või keelega kulub kliitori orgasmini 20-40 minutit, ent kliitori masseerijatega vaid mõni minut. Naise orgasm ei tähenda, et nüüd on pidu läbi. Naistel on kaasasündinud võime saada mitu orgasmi.

Loe lisaks, kuidas kliitorimassaaži teha nagu proff.

Poos: Kuum tool

Ka see poos pakub naisele tavalisest tugevamat g-punkti stimulatsiooni.

Mees istub voodi serval ja toetab jalad maha. Naine istub mehe jalgade vahele, olles seljaga mehe poole. Suurem osa tööst jääb naise teha. Naine saab oma jalad maha toetada ning meheaul edasi-tagasi kiikuda. Temake kontrollib tempot, rütmi ja penetratsiooni nurka ning lastes oma selja täpselt nii nõgusaks kui vaja.  Mehe käed jäävad vabaks ja see on suurepärane võimalus mängida naise rindadega. Loe lisaks SIIT, kuidas naise rindasid stimuleerida.

Poos: Laisk tüdruk

Ülim poos oraalseksiks. Lõdvestab iga naise ja pakub visuaalselt super pilti.

Naine istub jalad avatult toolil ja mees põlvitab tema jalgade vahel. Mees saab oraalseksile vürtsi lisada kasutades kahte näppu paralleelselt vaginaalseks massaažiks.

Poos: Kringel

Kringel on hea vaheldus doggy style’i armastajatele. Kringel on intiimsem, kuna kallimate näod on vastakuti. Mees istub naise vasakule jalale, nagu ta istuks hobuse selga. Naise parem jalg asetub mehe puusa parema poole ümber. Selliselt on naise vagiina penetratsioonile avatud ja lisaboonusena saab ka kliitor tugevama massaaži osaliseks.

Seisev Draakon

Mehed naudivad kontrolli voodis sagedamini kui naised. Draakon on mehe jaoks visuaalselt äärmiselt erootiline ja võimas. Naine on käpuli voodi serval ja mees siseneb tagantpoolt seistes. See on ka suurepärane poos anaalseksi naudinguks. Proovige kasutada vaginaalse penetratsiooni ajal anaaltappi, mis tekitab mõlemale partnerile eriti tiheda ja võimsa tunde.

Iga poos ei sobi kõikidele paaridele, aga kindlasti on mõned poosid sinu ja su partneri jaoks nauditavamad kui teised.  Ära unusta, et seksipoosid on ainult üks osa suurepärase seksi valemist. Täisväärtuslike orgasmide jaoks on oluline, et naise tupelihased oleksid toonuses ja mehe erektsioon kestaks piisavalt kaua, et ka temakese orgasm ära oodata. Selleks on suurepärased abivahendid peeniserõngad ja erektsioonispreid.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter