Chandler Parsons (paremal) katmas James Hardenit.Foto: USA Today / Scanpix
Korvpall
21. jaanuar 2020, 21:47

Roolijoodik lõpetas NBA tähe karjääri?

31aastane Atalanta Hawksi korvpallur Chandler Parsons sattus eelmisel nädalal roolijoodiku põhjustatud autoavariisse. Nüüd on selgunud, et vigastused võivad lõpetada mängumehe karjääri.

Parsonsi koduklubi pani mehe koheselt vigastatute nimekirja, aga nüüd on selgunud traumade tõsidus. Ääremängijat esindava advokaadifirma Morgan & Morgani sõnul sai Chandler ajukahjustuse ning vigastas väga tõsiselt õlga ja seljalülilisid. Korvpalluri esindajate sõnul tunnistas NBA tähe autole otsa sõitnud roolijoodik koheselt süü üles.

"Süüalune sõitja tekitas teel totaalse kaose ja pani asjatult ohtu kaassõitjate elu. Peale joobest põhjustatud teadvuse kaotamise rammis autojuht kolme masinat ja tunnistas koheselt üles alkoholi tarbimise," kirjutab Morgan&Morgan.

31aastane Chandler Parsons oli aastaid NBA parimate ääremängijate seas. Peale 2016. aastal Memphis Grizzlies`ga sõlmitud 95 miljoni dollari suurust lepingut on mängumees olnud hädas rohkete traumadega. Viimase nelja aasta jooksul on ta põlvehädade pärast platsil käinud vaid 100 mängus.