Seeria parimaks osaks peetava „Silent Hill 2“ peategelane James Sunderland.Foto: Konami
Esport
23. jaanuar 2020, 16:28

KUUM KÕLAKAS: õudusmängude seeria „Silent Hill“ kavatsetakse surnuist üles äratada

Olid ajad, mil „Silent Hill“ oli üks kvaliteetsemaid õudusmängude seeriaid, mis üldse saadaval. Kahjuks juhtub aga tihti, et mida aeg edasi, seda nõrgemaks muutuvad järjeosad. Nii juhtuski, et 2012. aasta jäi viimaseks korraks, mil mängurid uut „Silent Hilli“ said mängida.

Korraks andis seeria arendaja Konami meile lootust 2014. aastal, kui PlayStation 4 konsoolil ilmus „P.T“ ehk planeeritava „Silent Hills“ mängu demoversioon. Õrritaja loojaks oli legendaarne mänguarendaja Hideo Kojima ning tulevik tundus helge. Seejärel läks aga Konami Kojimaga tülli ning viimane lahkus parematele jahimaadele. „Silent Hillsi“ arendamine katkestati ning seeria pandi riiulile.

Nüüd tundub, et Konami on taas valmis videomängudele panustama, vahendab Escapist Magazine. Erinevad allikad väidavad, et stuudios tehakse tööd kahe erineva „Silent Hilli“ teemalise mängu kallal. Üks neist peaks sarjale uue alguse andma, teine aga jälgiks Telltale'i stuudiole omast episoodilist formaati.

Ilmselgelt on tegemist vaid kuulujuttudega, ent see ei tähenda, et mängurid ei võiks olla ettevaatlikult optimistlikud. Allikate kohaselt võidakse uute „Silent Hilli“ mängude eksistents avalikustada käesoleva aasta jooksul.