Tommi Mäkinen (vasakul).Foto: AFP / Scanpix
WRC
25. jaanuar 2020, 21:17

Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen: homme tuleb suur päev

Enne autoralli maailmameistrivõistluste Monte Carlo etapi viimast päeva hoiavad Toyota masinad esimest ja teist positsiooni. Meeskonna juhi Tommi Mäkineni sõnul tuleb homme suur päev.

Enne pühapäevaseid etappe edestab Elfyn Evans Sebastien Ogier`d 4,9 sekundiga. Tommi Mäkinen on arusaadavalt rahul. "On väga põnev võidelda võidu eest kahe uue sõitjaga. Evansi esitus tänasel teisel katsel oli erakordne," kiitis soomlane Evansit.

"Tingimusel polnud lihtsad, kuid olime enesekindlad. Homme tuleb suur päev," sõnas 55aastane Mäkinen.

Enne viimast päeva teist positsiooni hoidev Sebastien Ogeri oli enda sõnul ettevaatlik. "See on alati olnud mu siinne strateegia ja ilmselgelt on see ka korduvalt ära tasunud," kirjeldas viimased kuus aastat Monte Carlos esikohal lõpetanud prantslane. "Olen päevaga rahul. Heitlus esikohale on tihe ja homme on kõik võimalik."

Elfyn Evansist õhkus niisamuti rahulolu. "Senine nädalavahetus tekitab head meelt," sõnas 31aastane Walesi sõitja. "Päeva alguses olin liiga ettevaatlik ja pärastlõunal liiga optimistlik."

Evans vihjas 12. etapil toimunud intsidendile, kus ta rajalt väljas käis. "Jäises kurvis sõitsime rajalt välja, kuid õnneks auto ei tabanud midagi," kirjeldas ralli liider. "Homme tuleb kõva võitlus, aga peame olema keskendunud ja ei tohi sellele liialt mõelda."