WRC

VIDEO | Sõnatu Adamo pärast Monte Carlo rallit: oli tore nädalavahetus, aga peame püüdlema perfektsuse poole! (4)

LISA KOMMENTAAR

KXBTVL27. jaanuar 2020, 13:56
Oti litter oli muidugi karm,aga järeldusi on vara teha.Markkol oli peale Argentiina avariid mitu nädalat pilt kahekordne,aga Soomes andis minna nii et vähe ! Ja Otil ei mitte vähem sisu!
Fänn27. jaanuar 2020, 02:36
Kas veits punktid nats valed pole, kui arvata siis ju tuleb teine summa, ja ei tea jah kuidas nad neid loevad, nagu vahepealsed ei loeks või
Smif26. jaanuar 2020, 22:52
Manager,ka mitteametlik,peaks tegutsema ainult sõitja huvidest lähtuvalt.Tuua ära võidukast edukast tiimist kus Ott oli kindel esisõitja ja kogu meeskond töötab tema heaks ja viia sinna hyundaisse kus ees on Neuville kes on kindel esisõitja.. on kuritegelik! Ott oleks vägagi tõenäoliselt saanud Toyotas mitu korda vabalt tulla veelgi maailmameistriks,nüüd võib sellest und näha ainult.Ja kõik ainult MM.äri pärast!Nojah egas Monacos elamine ei ole odav lõbu ja nüüd aetakse seda äri Oti karjääri hinnaga.Sigadus!
Mh26. jaanuar 2020, 16:12
Ott trotsib raskusi, aga nii raskesse seisu kuhu ta pärast Montet sattus poleks osanud näha ka suurim pessimist. Neuville on esisõtja märgi maha pannud, aga Ottil pole veel sõidutunnidki tehtud. Psühholoogiliselt väga kõva väljakutse, kuidas siit edukalt välja tulla? Ei saa jätta näpuga näitamata meedia suunal, igasugu filmid ja haibid on nähtamatult survestavad instrumendid, Eesti spordis on näited tuua küll kus sportlane on selle tulemusel lihtsalt "läbi küpsetatud" Ühesõnaga, vähem möla....aamen!