Andrea Adamo.Foto: AFP/Scanpix
WRC
26. jaanuar 2020, 19:40

VIDEO | Sõnatu Adamo pärast Monte Carlo rallit: oli tore nädalavahetus, aga peame püüdlema perfektsuse poole! (4)

Erinevaid emotsioone pakkunud Monte Carlo ralli sai põneva lõpu, kui punktikatsel suutis Thierry Neuville alistada Sebastien Ogier' kõigest 16 sajandikuga. Kõike juhtunut oli raske kokku võtta Hyundai pealikul Andrea Adamol, kes intervjuus peaaegu sõnatu oli.

Emotsionaalne itaallane suutis vaid tänada, kinnitada, et tõepoolest oli tore nädalavahetus ning seejärel plehku pista. 

Hyundai saadetud pressiteates selgitas Adamo, et tal on emotsioonide virvarr. "Minu jaoks on Monte Carlo ralli võitmine väga suure isikliku tähtsusega. See ja San Remo ralli on need võistlused, mis mind rallispordi poole tõmbas. Seega on Thierry ja Nicolase (kaardilugeja Nicolas Gilsoul) võit minu jaoks väga eriline," sõnas Adamo. 

Tiimijuhi sõnul on Hyudani viimase 12 kuuga palju kasvanud. "Mäletan pärast eelmise aasta teist kohta, et loetlesime kõiki asju, mille kallal pidime töötama ja parandama. Minu inimesed on teinud suurepärast tööd nende aukude täitmisega ja näitasid sel nädalavahetusel, mida nad suudavad.

Sebastian Loebi tulemusele vajutas pitseri rehvivalik, mis polnud perfektne. Peame püüdlema perfektsuse poole, aga praegu tähistame seda võita." 

Hyundai suutis vaatamata Ott Tänaku katkestamisele asuda üldarvestust juhtima tootjate arvestust: meeskonnale tõid vajalikud punktid Neuville ja kuuendana lõpetanud Sebastien Loeb.

Võistkondlik arvestus:

1. Hyundai 35

2. Toyota 33

3. M-Sport 20