Ragnar Klavan võitlemas Romelu Lukakuga. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
26. jaanuar 2020, 16:00

VIDEO | Ragnar Klavan jättis Belgia ründeässa nullile ja Cagliari röövis tiitlipretendendilt punkte

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari mängis pühapäeval Itaalia jalgpalli kõrgliigas tiitripretedent Milano Interiga, kelle vastu võideldi välja 1:1 viik. 

Interi koduväljakul toimunud kohtumist asusid võõrustajad 29. minutil juhtima, kui Ashley Youngi tsenderduse realiseeris peaga väravaks Lautaro Martinez. 

Nii Interil kui ka Cagliaril oli palju võimalusi skoorimiseks, millest ühe kasutas 78. minutil ära Klavani klubikaaslane Radja Nainggolan, kelle kauglöök läks Interi kaitsja rikošetist väravasse. 

Viigiseisult 1:1 lõppes ka kohtumine, mille viimased minutid polnud kõige spordimehelikumad. Nimelt ägestus Interi värava löönud Martinez pärast kohtuniku vile vaikimist niivõrd, et talle näidati neljandal üleminutil punast kaarti ja saadeti minut enne tiimikaaslasi duširuumi. 

Klavan viibis platsil kõik 90 minutit, kus võitles peamiselt vastaste ründeässa Romelu Lukakuga. Eestlase tööd võib pidada edukaks, sest Lukaku vastu mõnikord ka maadlusvõtteid kasutanud Klavan ei lasknud belglasel skoorida.

Serie A tiitlile võitlev Inter on viigistanud viimased kolm kohtumist ning hoiab 48 punktiga 21 mängust teist kohta, jäädes maha liider Torino Juventusest kolme silmaga. Cagliari on kogunud 31 punkti, tabelis hoitakse kuuendat kohta. 

Intsident kohtumise lõpus: