Foto: Epic Games
Esport
27. jaanuar 2020, 15:34

„Fortnite: Chapter 2“ teise hooaja algus lükkus teist korda edasi

Tundub justkui see oleks olnud alles eile, kui Epic Games riskantse reklaamitrikina oma hittmängu „Fortnite“ paariks päevaks sulges. Tegelikkuses juhatati suurejoonelise kampaaniaga sisse „Fortnite: Chapter 2“, mis tõi endaga kaasa uue kaardi ja mängumehaanikad.

Kõnealune sündmus leidis aset oktoobris. See tähendab, et teise peatüki teine hooaeg on lasknud end kaua oodata. Algselt pidi see algama 2019. aasta detsembris, ent seejärel lükati sesoon 2020. aasta veebruari algusesse. Nüüd lükkub too kuupäev paari nädala võrra uuesti edasi. Teine hooaeg peaks kõigi eelduste kohaselt algama 20. veebruaril.

Iga uue hooajaga on kaasnenud hulgaliselt uuendusi. Nii ka veebruaris. Nimelt uuendatakse teose füüsikamootorit. Siiski on muutus näiliselt märkamatu ning Epic Games kinnitab, et „Fortnite jääb jätkuvalt Fortnite'iks“.

Uuele füüsikamootorile liigutakse jupphaaval ning väiksemad mängurite grupid saavad seda juba testima hakata. Samuti lisatakse enne uue hooaja algust mängu uusi mängulaade ja muud säärast.

Tagatipuks vihjatakse, et teosesse võib jõuda eesootava „Röövlinnud (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)“ filmi teemalist sisu.