Foto: Capcom
Esport
28. jaanuar 2020, 15:02

Potentsiaalne infoleke paljastab „Resident Evil 8“ kohta nii mõndagi põnevat (3)

Aastal 2017 taastas arendaja Capcom paljude õudusmänguseeria „Resident Evil“ fännide kustunud usu. Peale mitut keskpärast osa toodi meieni ääretult kõhe ja õõvastav „Resident Evil 7“, mis pälvis tohutus koguses positiivset tagasisidet.

Kiideti arendajate oskust pinget kruttida, mängu üksikisikuvaates perspektiivi, mehaanikaid ja mõistatusi, visuaalset ilmet ja palju muud. Kuigi mullune „Resident Evil 2“ uusversioon oli samuti fantastiline, jäid paljud taga igatsema 7. episoodi omapära. Kui uskuda viimast infoleket, jätkab sarja 8. osa oma eelkäija poolt sissetallatud rajal kõndimist.

Nimelt väidab YouTube'i kanali Residence of Evil omanik, et temani on jõudnud mitmeid erinevaid detaile „Resident Evil 8“ kohta. Tema sõnul teevad tagasituleku seitsmenda osa peategelane Ethan ning menukaks osutunud üksikisikuvaade. Samuti võivad mängijad kohata ka sarja veterankarakteri Chris Redfieldi ja klassikalisi vaenlasi, ehk zombisid (7. osas võitles Ethan teadupärast hallitusega).


Küll aga ei jää elavad surnud ainsateks koletisteks, kellega peategelasel rinda tuleb pista. Nimelt hakkavad tema elu põrguks tegema nii hundilaadsed peletised (tõenäoliselt libahundid) kui ka tal pidevalt kannul käiv, ent siis haihtuv naine.

Ethani seiklus algab külakesest ning viib ta edasi suurde lossi. Keskkonnad meenutavad Euroopa maapiirkondi, maastik on lumine ja mägine. Tagatipuks tundub, et Capcom on otsustanud kaotada mängu numbri ning asendada selle nutika alapealkirjaga.

Kas see kõik ka tõele vastab, selgub tõenäoliselt lähitulevikus. Enne veel jõuab aga ilmuda „Resident Evil 3“ uusversioon. Too jõuab poelettidele käesoleva aasta 3. aprillil.