Foto: Ubisoft
Esport
29. jaanuar 2020, 11:39

Ubisofti möllumängu „Ghost Recon: Breakpoint“ sõdurid hakkavad peagi Terminaatoriga võitlema

Ubisofti mullune kolmanda isiku vaates taktikaline tulistamismäng „Ghost Recon: Breakpoint“ ei saanud just kõige positiivsema kriitika osaliseks. Tänu leigele vastuvõtule hakati tegema tihedat tööd, et teose kvaliteeti korralikult tõsta.

Üheks viisiks on mängulaadide ja lisamissioonide lisamine ning tundub, et vähemalt ühes aspektis võetakse snitti seeria eelmisest teosest „Ghost Recon: Wildlands“. Tolles mängus sai neljapealine eriüksus mõõtu võtta legendaarse tulnukküti Predatoriga. Nüüd peavad aga eliitsõdurid tegelema teise ikoonilise karakteriga. 

Nimelt jõuab 29. jaanuaril teosesse ei keegi muu kui Terminaator! Kahjuks pole aga tegemist klassikalise Arnoldiga. Tõenäoliselt litsentsiprobleemide tõttu jäi endine lihamäest kuberner mängust välja. Tema asemel võtab terminaatori kohustused endale tundmatu kiilaspäine musklis tüüp, kelle naha all peitub hõbehall taparobot.


Võitlus Terminaatoriga on vaid üks pisike samm helgema tuleviku suunas. Teistest plaanidest ja uuendustest saab lugeda mängu Redditi leheküljelt.