Kaia Kanepi.Foto: AP/Scanpix
Tennis
30. jaanuar 2020, 14:16

Selgus Eesti koondise koosseis, Kaia Kanepi jääb koduselt Fed Cupilt eemale (9)

Eesti koondis läheb järgmisel nädalal Tallinnas toimuvale Fed Cupile algselt esitatud ja kinnitatud naiskonnaga. Kõrvale jääb Kaia Kanepi (WTA 101.).

Rahvuskoondist esindavad Fed Cupil Anett Kontaveit, Elena Malõgina, Katriin Saar, Saara Orav ja Valeria Gorlats. Võistkonna liikmed on järgmiseks nädalaks kinnitatud ning valikut kommenteeris pressiteate vahendusel tiimi kapten Märten Tamla.

„Eesti naiskonnas mängivad järgmisel nädalal toimuval Fed Cupil algselt kinnitatud mängijad Anett Kontaveit, Elena Malõgina, Katriin Saar, Saara Orav ja Valeria Gorlats. Kõik mängijad on grupi mängudeks põhjalikult valmistunud ning on oma koha Fed Cupi naiskonnas auga välja teeninud."

„Naiskonna kokkupanemisel lähtusime lisaks sellele, et tegemist on Eesti tennise tippsportlastega ka sellest, et naiskond koosneks tugevatest meeskonnamängijatest ning Eesti pikaaegsest ja pühendunud esindamisest huvitatud sportlastest. Usun, et oleme teinud õiged valikud. Kutsun kõiki üles meie Fed Cupi naiskonnale kaasa elama ning neile pöidlaid hoidma! Peamine on nüüd lasta naiskonnal ja nende toetajatel mängudeks põhjalikult valmistuda ning meediatähelepanu asemel pühenduda viimastele treeningutele ja mängudele,“ lausus Tamla.

Fed Cup toimub 5. - 8. veebruarini.