Kylian Mbappe (paremal) PSG peatreeneri Thomas Tucheliga sõnu vahetamas.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
3. veebruar 2020, 20:28

Madridi Real kavatseb maailmarekordilise summa eest tuua meeskonda Kylian Mbappe

Möödunud nädalavahetusel toimunud Prantsusmaa meistriliiga kohtumises näis, et Pariisi Saint-Germaini ründaja Kylian Mbappe polnud sugugi rahul peatreeneri otsusega ta pingile vahetada. Juhtunust proovib kasu lõigata Madridi Real, kes on valmis välja käima maailmarekordilise summa, et 21aastane prantslane endale soetada.

Intsident, mis viitas sellele, et Mbappe ja sakslasest peatreeneri vahel pole suhted kuigi soojad, toimus hetkel, mil PSG juhtis mängu Montpellier' vastu 5:0. Noor väravakütt oli kohtumises jala juba valgeks saanud ning võidus polnud enam vähimatki kahtlust. Prantslane polnud aga Tucheli otsusega sugugi rahul ning näitas treenerile peatselt pärast väljavahetamist oma pahameelt välja. 

Olukorral hoidis teravalt silma peal Madridi Real, kes valmistub Mundo Deportivo teatel PSG-le tegema ligi 294 miljoni euro suurust pakkumist. Summa tähistaks ka maailmarekordit - praegune hoiab kalleima jalgpalluri tiitlit enda käes Neymar, kelle eest PSG 2017. aastal 222 miljonit eurot välja käis. Mbappes nähakse üht maailma parimat ründajat ning Hispaania meistriliigat juhtiv klubi loodab tehingu teoks teha suvel.