Uus karakter RevenantFoto: Respawn Entertainment / Electronic Arts
Esport
4. veebruar 2020, 15:11

KAS OLED VALMIS? „Apex Legends“ alustab täna oma neljanda hooajaga

Respawn Entertainmenti menukas battle royale mäng „Apex Legends“ on jõudnud juba oma neljanda hooajani. Nagu ikka, kaasneb sellega terve trobikond uuendusi ja parendusi, sealhulgas jõuab teosesse uus tegelane.

Värske karakteri õrritamisega tegi Respawn algust juba varem. Kompanii kuulutas, et uus tegelane hakkab kandma nime The Forge. Tolle tiitli taha peituv James McCormick oli suur musklis mees, kel seljataga viis vabavõitluse tiitlit.

Oma küberneetilise käega oleks The Forge olnud korralik konkurent olemasolevatele osalistele. Veidral kombel ei jõudnud aga virtuaalne McCormick ühtegi„Apex Legendsi“ matši ette võtta. Respawn viskas mängijatele vimka ning otsustas The Forge'i ära tappa.

27. jaanuaril ilmus nende YouTube'i kanalile mängule taustalugu andev klipp, mille esialgseks eesmärgiks McCormickut tutvustada, ent mis tegelikkuses hoopiski uue karakteri lauale tõi – Revenant.


Revenanti näol on tegemist äärmiselt oskusliku palgamõrvariga, kellest on aastate jooksul saanud emotsioonitu masin. 


Neljanda hooaja algus toob endaga kaasa suured muudatused mängu kaardile. World's Edge nime kandva ala keskele on paigutatud hiiglaslik seadeldis Planet Harvester, mida saab muuseas kasutada ka n-ö kompassina.

Kuna masinast väljuv punane kiir ulatub taevasse, saavad mängijad kiirelt arvestada, kuspool pidepunkt asub. Lisaks on kadunud mõned kolmanda hooajaga tulnud jäised alad ning Capitol City on pooleks rebitud, jättes maha mitmeid varemeid.

Revenanti võimeid otseselt kirjeldatud pole, ent allolevast treilerist võib pisut aimu saada. Näiteks oskab palgamõrvar mööda seinu ronida, samuti suudab ta esile manada energiakristalli, mille abil vastaste poole ka energiagranaate loopida.