Ousmane Dembele.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
4. veebruar 2020, 21:28

Tõsine ikaldus: Barcelona kaotas hooaja lõpuni veel ühe ründaja

Hispaania jalgpallihiiu FC Barcelona ründaja Ousmane Dembele vigastas treeningul reielihast nii tõsiselt, et selleks hooajaks on mehe mängud mängitud.

Viimati novembris Dortmundi vastu peetud Meistrite liiga mängus kaasa teinud ja seal vigastada saanud Dembele liitus alles hiljuti trennidega. 22aastane prantslane astus kergele ebamugavustundele vihjates esmaspäevast treeningust kõrvale. Täpsem arstlik kontroll avastas, et ründajal on reielihase kõõluse täielik rebend.

Vigastus on nii tõsine, et Dembelet sellel hooajal rohkem platsil ei näe. Barcelona olukorra teeb keeruliseks asjaolu, et paar kuud on mängudest eemal nende teinegi tähtründaja Luis Suarez. 

Meeskonna peatreeneri käsutuses on nüüd ainult kolm ründajat: 17aastane Ansu Fati, Antoine Griezmann ja Lionel Messi. Sealjuures viimane neist tõdes hiljuti, et tedagi häirib reielihase vigastus.

Barcelona on hetkel Hispaania kõrgliigas teisel kohal. Liidrist Madriidi Realist jäädaks maha kolme punktiga. Meistrite Liigas läheb Kataloonia klubi kokku Napoliga.