Habib Nurmagomedov.Foto: TASS/Scanpix
Võitlussport
5. veebruar 2020, 17:27

Nurmagomedov pole kordusmatšist McGregoriga huvitatud: ma ei anna sellele idioodile 100 miljoni eest uuesti peksa (11)

Dagestani MMA-võitleja Habib Nurmagomedov andis selgelt mõista, et maksku talle selle eest kui palju tahes, tema ei astu mingil juhul Conor McGregori vastu uuesti ringi. 

Mehed on seni jõudu proovinud ühe korra, tunamullu kuuendal oktoobril. Tollest matšist väljus kindlalt võitjana Nurmagomedov, kes võttis enda valdusesse ka UFC kergekaalu meistrivöö. Lüüa saanud McGregor teatas aasta hiljem karjääri lõpetamisest, kuid on nüüdseks sporti naasnud. 18. jaanuaril sai ta esimese võidu, alistades esimeses raundis tehnilise nokaudiga ameeriklase Donald Cerrone'i.

Kuigi McGregor paistab tahtvat Nurmagomedoviga uuesti kohtuda, pole 31aastane Dagestani võitleja, kel seni ainult võite tunnistada, kordusmatši vastu mingit huvi. 

"Üllatav, et inimesed kordusmatšist isegi küsivad. Tegin temaga kõike, mis tahtsin. Ta andis isegi alla. Kuidas me isegi saame kordusmatšist rääkida? Kõik nägid, mis eelmisel korral ringis juhtus. Ma kontrollisin tervet võitlust algusest lõpuni. Annate mulle 100 miljonit, et ma sellele idioodile uuesti peksa annaksin? See pole ratsionaalne," sõnas Nurmagomedov kodusele meediale.