Mario Balotelli.Foto: IPA/Scanpix
Jalgpall
6. veebruar 2020, 13:37

Balotelli õigustab pahategusid: ma polnud tulekahju ega autoõnnetuse ajal kohal

Itaalia jalgpallur Mario Balotelli andis pika intervjuu ajalehele Corriere dello Sport, kus ta süüdistab meediat valetamises ja skandaalide välja mõtlemises.

Mehe värvikast ajaloost rääkides tuli esimese teemana üles 2011. aastal  tekkinud tulekahju. "Kui korter põlema läks, siis ma polnud isegi kodus," selgitas Balotelli. "Olen osalenud paaris üksikus juhtumis, aga ülejäänud on kirjutajate fantaasia ja muinasjutud."

Balotelli süttinud korterit kustutas 10 tuletõrjujat ja leegid tekitasid peale poole miljoni euro suuruse kahju. Päev hiljem tähistas itallanne Manchester City ridades värava löömist särgiga "Miks alati mina?"

Peale aastaid Inglismaal ja Prantsusmaal mängimist on 29aastane ründaja jõudnud tagasi kodulinna Bresciasse, kus ta pallib kohaliku Serie A tiimi ridades. Super Mario hüüdnime kandev mees lükkas tagasi ka jutud, et ta osales aastavahetusel toimunud autoavariis.

"Meedia kirjutas eelmisel aastal mu avariist, aga ma polnud isegi seal autos. Lisaks kirjutati, et olin kuni hommikuni baarides. Lõbutsesin küll linnas, aga jõin ainult kaheni," selgitas Balotelli. "Kuigi mul polnud järgmisel päeval trenni, siis läksin ikkagi personaalset tööd tegema."

Itaalia koondise ridades 14 väravat löönud meest on seostatud kümnete skandaalidega. Väidetavalt loopis ta Manchester City noormängijate pihta nooli. Prantsusmaal jäi ta politseile kiiruseületamisega vahele, kui ta Ferrariga sõitis võidu sõbra Lamborghini vastu. Liikluspolitseinikud pole Balotellile võõrad, sest eelmise kümnendi alguses kogus ta kahe aastaga 18 trahvi.

"Kui tahate teada, mis on tõsi, siis küsige minult. Saage infot. Ärge mõelge skandaale välja seal, kus neid pole," ütles Balotelli lõpetuseks.