Foto: BESL
Esport
8. veebruar 2020, 12:29

BESL | Selgusid neli „CS:GO“ võistkonda, kes hakkavad võistlema Baltimaade parima tiitli nimel

„Counter-Strike: Global Offensive“ distsipliinil lõppesid ka viimased tavahooaja mängud, mis tähendab, et kindlaks tehti meeskonnad, kes lähevad HyperTowni raames toimuvale suurele hooaja finaalile.

Seal võistlevad neli parimat omavahel Baltimaade parima meeskonna tiitli ja 9000 euro suuruse auhinnafondi nimel. Nagu varem teatasime, kindlustasid endale koha finaalis kahekordsed Baltimaade E-spordiliiga meistrid meeskonnast 1337HUANIA (Leedu) ja meeskond alltheRAGE (Leedu).

Nüüd liitus nendega veel kaks tiimi: eelmise hooaja meistrid Akatsuki (Leedu), kes alistasid DeprESTi (Eesti) tulemusega 2:1 (16:10, 6:16 ja 16:12) ja Timechasers (Leedu), kes saavutas väga pingelises duellis võidu FiGURE05 (Leedu) üle tulemusega 2:1 (8:16, 16:11 ja 16:11).

BESL Pro viienda hooaja võistlused jätkuvad 15. veebruaril, mil HyperTowni eSports laval toimuvad nii poolfinaalid kui ka suur finaal. 

Kuidas läks aga Eesti meeskondadel eelmisel laupäeval „PlayerUnknown's Battlegrounds“ mänguseerias?

Eesti tiim Bait Academy ei suutnud kahjuks näidata eelmiste hooaegadega sama sooritust ega võita hooaja lõpu tähtsamaid mänge. Viimasel nädalal ei õnnestunud neil võita ühtegi viiest mängust, seetõttu jäid nad edetabelis  vaid kolmandale kohale.

Samal ajal suutis Eesti mängija Rayzi esindatav meeskond Timechasers otsustavates mängudes end kokku võrra ja võita nädala viiest mängust kaks. See võimaldas neil üldkokkuvõttes jõuda 5. kohale.