Foto: Ubisoft
Esport
7. veebruar 2020, 14:49

Täna algab „Rainbow Six: Siege'i“ suurturniir, mille peafavoriidiks on eestlase juhitud võistkond

Ubisofti taktikaline üksikisikuvaates tulistamismäng „Rainbow Six: Siege“ võis 2015. aastal ilmudes aeglaselt alustada, ent tänaseks on saanud sellest fantastiline teos, mis ligi meelitanud üle 55 miljoni kasutaja. Lisaks on korralikult kanda kinnitatud ka e-spordimaastikul.

Viimase väite parimaks näiteks on täna algav Six Invitational 2020, mis on suurima auhinnafondiga „Rainbow Six: Siege'i“ turniir läbi ajaloo. 3 000 000 dollari nimel asuvad võitlema 16 erinevat meeskonda.

Üheks suurimaks favoriidiks on eestlase Jevgeni „karzheka“ Petrishini poolt juhitud Vene võistkond Team Empire. Karzheka nimi võib meie lugejatele tuttav ette tulla. Meie arvates on tegemist ühega viiest kodumaisest küberatleedist, kelle tegemistel peaksid kõik Maarjamaa e-spordihuvilised pilgu peal hoidma.


Täna alustatakse alagrupimängudega. Team Epire'i esimeseks vastaseks on Austraalia tiim Fnatic.

Kindlasti tasub Karzhekale ja Team Empire'ile pöialt hoida, ent samas ei tasuks ka liigselt muretseda. Mullu jõudis eestlase meeskond muretult finaali, ent seal pidi Empire kahjuks G2 esportsi paremust tunnistama.

Six Invitational 2020 kestab kuni 16. veebruarini, võistluseid saab jälgida Twitch.tv vahendusel.