Simple Sessioni treeningud.Foto: Naoki Gaman
Spordivaria
8. veebruar 2020, 16:50

GALERII | Simple Sessionile kogunenud ekstreemspordiässad näitasid juba treeningutel kontemurdvaid trikke

Kaks kümnendit tagasi Tartust väikse nišifestivalina alguse saanud Simple Session on aastate jooksul kujunenud üheks tähtsaimaks rulatajate ja BMX-ratturite mõõduvõtuks maailmas ning 20. sünnipäeva raames saab sel nädalavahetusel Saku Suurhallis näha rulatajaid ning BMX-rattureid enam kui 30 riigist.

Võistlusele lükkasid laupäeva hommikul hoo sisse rulatajate kvalifikatsioonvõistlused, misjärel asusid nii tänava- kui ka pargisõidus edasipääsu nimel võistlema BMX-rattturid. Pühapäeval võistlevad juba kvalifikatsioonist edasi pääsenud sportlased ning selgitatakse välja võitjad. Juubelihõngu lisab sündmusele ka fakt, et tänavu püstitati Saku Suurhalli läbi aegade suurim ja mitmekülgseim võistluspark, mis oma mitmekülgsuses ja keerukuses peaks pakkuma väljakutseid kõigile sportlastele.

Tänavuse festivali raames toimub taas ka naistele suunatud BMX-võistlus Sister Session, mille raames võtavad Saku Suurhallis mõõtu 13 naist 9 riigist ning esmakordselt saab Simple Sessionil näha ka lendavaid puitkerasid, kui maailma parimate kendama mängijate osavõtul toimuvad „Catch & Flow” ning SKATE vs BMX kendama võistlused. Lisaks teeb üks maailma parimaid slackliner'eid ja maailmarekordeid püstitanud Jaanus Roose Suurhallis mõlemal võistluspäeval demonstratsioonesinemiseid ja töötubasid. Roose esinemisi võib näha laupäeval kell 18.45 ja pühapäeval 17.30.

Veel enne kui Saku Suurhallis tõsises andmiseks läks, said sportlased võistluspargiga tutvuda ametlikel treeningpäevadel. Vaata galeriist, milliseid trikke seekord Simple Sessionil oodata on!