Gus Greensmith Monte Carlo rallil.Foto: AFP/Scanpix
WRC
9. veebruar 2020, 11:09

Gus Greensmith: tahan tõestada, et ei sõida MM-rallidel tänu vanemate rahakotile

M-Spordi WRC-meeskonnas sõitev Gus Greensmith tahab tänavusel aastal tõestada, et kuulub rallimeeste eliiti.

“Olen õnnelik, et sain MM-karuselli tänu vanemate toele,” selgitas Greensmith portaalile Dirtfish. “Tänavu on tõestamise aasta.” 23aastase briti avaralli Monte Carlos lõppes väljasõiduga.

Greensmithil on tänavu kavas sõita üheksal MM-rallil. “Olen selle numbri üle õnnelik. Peale rallit töötame tiimiga võistlusel toimunu läbi ja siis analüüsin olukorda veel individuaalselt,” selgitas britt. “Olen töötanud väga kõvasti ja meeskonnas ei saa keegi mu pühendumises kahelda.”

“Sellel aasta tahan ühel hetkel jõuda poodiumile. Ma ei tea ütle kus ja millal,” selgitas Greensmith. “Mul on siiski veel väga palju õppida.” Seni on mehe parim tulemus eelmise aasta Monte Carlo etapil välja sõidetud seitsmes koht.

“Portugal on koht, kus tunnen end mugavalt ja kus olen varasemalt ka WRC-masinaga sõitnud. Seal tahan vajutada tugevamalt,” andis M-Spordi piloot väikese vihje, kus võiks temalt tulemust oodata.

“Tänavusel aastal pean tõestama oma väärtust ja näitama, et kuulun tippsõitjate sekka. Pean endast kõik andma,” kirjeldas Greensmith on tänavuse aasta eesmärke.