Georgi Tunjov (vasakul) kohtumises AC Milani vastu.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
10. veebruar 2020, 17:45

Itaalia meistriliigas palliva Tunjovi meeskonna peatreener sai kinga

Itaalia meistriliiga punane latern SPAL, kus mängib ka 18 aastane Eesti jalgpallur Georgi Tunjov, otsustas peatreeneri Leonardo Semplici vallandada. Juba on leitud ka asendaja.

Uueks juhendajaks sai Luigi Di Biagio, kes varem on olnud Itaalia U21 koondise loots. 48aastane itaallane sõlmis lepingu täna hommikul.

Otsus Semplici vallandada sündis pärast koduväljakul Sassuololt saadud 1:2 kaotust. 23 vooruga ollakse kogutud kõigest 15 punkti, mis annab 20 meeskonna konkurentsis viimase koha. 16 matši on klubi kaotanud, kolmel korral on teenitud viik ja võite on suudetud saada neli. 

Semplici oli SPALi peatreener pisut enam kui viis aastat: ta nimetati ametisse 2014. aasta detsembris, mil klubi veel Itaalia kolmandas liigas mängus. 2016. aastaks õnnestus tõusta teise liigasse, järgmisel hooajal palliti juba kõrgliigas, kuhu enne seda kuuluti viimati aastal 1967.

52aastase Semplici käe all sai oma esimesed minutid Itaalia kõrgliigas kirja ka Tunjov, kes AS Roma vastu 1:3 kaotusmängus 17 minutiks platsile usaldati. Noor Eesti pallur on mahtunud meeskonna koosseisu kokku 11 korral, platsile pääses ta terveks 90 minutiks karikamängus AC Milani vastu, mis kaotati 0:3.

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore