Foto: Envato Elements
Sisuturundus
11. veebruar 2020, 16:11

Lust and Love – seksikad kingitused, mis toovad voodiellu korralikult särtsu!

Lust and Love tooted on loodud seksuaalsuse avastamiseks naistele ja meestele, kes soovivad võtta elult maksimumi. Seks on tervislik ja seetõttu soovime pakkuda parima kvaliteediga tooteid. 

Veebipoest leiab laias valikus tooteid täiskasvanutele: orgasme võimendavaid kreeme, stimuleerivaid geele, libesteid, erinevate efektidega parfüüme, lelusid, massaažigeele, kinkekomplekte paarikestele, toidulisandeid meestele ja naistele jpm. Kõik meie tooted on laos olemas ning neid on lihtne ja kiire tellida. Artikli lõpust leiad ka sooduskoodi, millega saad allahindlust 15%!

Läheneva valentinipäeva puhul oleme välja toonud kingitused, mis avaldavad kohe kindlasti muljet!

HÄBELIKELE

Kui oled natukene tagasihoidlikum ning ei ole veel kursis uuemate trendidega, siis toome välja mõned tooted, millest võiksid alustada.

DELICIOUS BRUSH MASSAAŽIÕLI PINTSLIGA – YESFORLOV

Maitse sama hea kui puudutus! YESforLOV massaažipintsel revolutsioneerib seksikad massaažid koos uute söödavate massaažiõlidega. Kasuta lihtsasti kasutatavat pintslit, et kanda massaažiõli kõige tundlikumatele osadele oma partneri kehal.

Toode on dermatoloogiliselt testitud – see on sobilik kõikidele nahatüüpidele, ka kõige tundlikemale.

Hind: €24.90

YESFORLOV PAARIKESTE ELIKSIIR

YESforLOV peenetundeline sensatsioon soojast ja külmast lõid meisterliku Paarikeste Eliksiiri, mis intensiivistab kliitorierutust ning pikendab naudingut peenisele. Samas säilitades naha ja intiimpiirkonna loomulikku harmooniat.

Hind: €34.00

EMOJIBATOR

Need emojibatori vibraatorid näevad välja nagu tšillipipra emoji. Sellel on 10 vibratsioonimustrit, et alati naelapeale pihta saada. See on veekindel ja sobib kasutamiseks nii vannis kui duši all.

Emojibator on pipar, mis pakub mõnu!

Hind: €26.25 

JULGEMATELE

Kui seks pole sinu ja sinu kaaslase jaoks tabu ning kartma ei pea, vali midagi julgemate lelude hulgast. Näiteks… 

METALLIST KÄERAUAD + DELUXE SILMAMASK

… ideaalse koosluse annavad stiilsed metallist käerauad ja luksuslik silmamask BDSMiks või lihtsalt oma magamistoa fantaasiate täide viimiseks. Kattes silmad, muutub nahk tundlikumaks ja kuulmisvõime paremaks. Ja andes käeraudadega kontrolli oma partnerile… OMG seks oodaku!

Hind: €12.50 ja €25.00

PEENISERÕNGAS + BULLET VIBRAATOR KOMPLEKT PAARIKESTELE – JE JOUE

See limited edition luksuslik kinkekomplekt annab paarikestele võimaluse pakkuda üksteisele lõputut valentiniööd, mis on täidetud kire ja lõbuga. Komplekt erutab nii teda kui temakest. Hõbedane nahast pakend sisaldab endas võimsat G-punkti vibraatorit ja meie ülikuulsat Mio peeniserõngas-vibraatorit.

Võitmatu kombinatsioon teeb sellest ideaalse kingi mõlemale!

Hind: €115.00

PIXEY EXCEED WAND 13,500 RPM – ISIKLIK MASSEERIJA

Kas teadsid, et wand on “isiklik masseerija”, mis oli esialgu mõeldud õla- ja seljamassaažiks?! Puhtjuhuslikult on see toode ka väga hea klitoriaalse orgasmi tekitaja. Wand vibraatorid peidavad endas tunduvalt tugevamaid orgasme kui tavalised taaslaetavad vibraatorid, kuna see on otseühenduses vooluvõrguga.

Pixey Exceed on väga võimas ja lihtsasti reguleeritav wand masseerija naisele, kes otsib TUNDUVALT tugevamat vibratsiooni.

Hind: €72.00

NEILE, KELLEL KÕIK ON OLEMAS

Kui ka eelmisest kategooriast on kõik olemas, siis siin on midagi üllatavat.

MY FUCSIA VALENTINE DILDO

My Fucsia Valentine on unikaalse disainiga kõrgkvaliteediline portselanist dildo. Seda hügieenilist ja hüpoallergeenilist toodet on võimalik veega soojendada ja jahutada, et saaksid kogeda erilisi sensatsioone. Toode on valminud käsitööna!

Hind: €69.00

YESFORLOV PLIIATSIKOMPLEKT

Sellest komplektist leiad nähtamatu pliiatsi ja UV-valguse, mis annab paarikesele võimaluse kirjutada üksteise kehale siivutuid sõnumeid, ilma et keegi teine neid näeks. Kas pole mitte vallatu?! ;)

Hind: €29.90

JOLLY ROGER KONDOOM – EGZO

Kui oled väsinud igavatest kondoomidest, mis tekitavad ebamugavustunde, siis Egzo uudne Jolly Roger kondoom on hea viis selle probleemi lahendamiseks. See on loodud tagama maksimaalset naudingut mõlemale poolele – naiste puhul annavad need lisastimulatsiooni ning tekitavad jämedama peenise tunde. Meeste puhul tundub seks tihkem ja intensiivsem.

Hind: €2.90

LESBIDELE

Naised omavahel. Siin on ka teile midagi põnevat, millega valentinipäev vallatuks muuta.

WET FOR HER UNION KAHE OTSAGA VIBRAATOR PAARIKESTELE

Bestseller juba aastakümneid lesbipaaride seas. Wet For Her kujundas rihmadeta sekslelu ümber, muutes selle painduvaks mõlemalt poolt koos kliitoristimulaatoriga ning lisades 5 erinevat kiirust.

Kuidas Union Lelu töötab? Üks partnerist sisestab endasse lühema, pirnikujulise otsa ning jalad sulgedes hoiavad vaagnalihased lelu paigal. Teise otsaga oled valmis partnerile mõnu pakkuma.

Hind: €107.9

THEO – SPAREPARTS RAKMED

Theo rakmed on suurepäraseks lisaks eelmisele tootele. Need annavad sulle täieliku kontrolli kogu ajaks. Trendikad ja seksikad Theo rakmed on täpselt need, mida te soovite!

Hind: €137.50

WET FOR HER LELU FOUR

Sekslelu Four on mõeldud duaalseks kasutamiseks. Pakub mõlemale partnerile üheaegselt stimulatsiooni. Erinevalt Union lelust on lisaks pirnikujulisele otsale teine ots kahe näpu kujuline. Pisem ots püsib tihkelt sees ja pakub sulle partneri rahuldamise ajal G-punktile mõnu.

Hind: €63.95

GEIDELE

Samuti ei ole unustanud me mehi! 

HYDROMAX – BATHMATE PEENISEPUMP

Bathmate on maailma esimene veega töötav peenisepump. See kasutab veerõhku, et suurendada peenise pikkust ja laiust, vastupidavust, verevarustust ja see parandab peenise üldist tervist. Maailma kõige kuulsam peenisepumpade firma ON müünud üle 1 miljoni pumba.

Hind: €99.99 - €149.00

WAND VIBRAATOR + VIBRA STROKE

NB! Ekstreemselt võimas wand, mida kasutada omal vastutusel! 

Ütle tere Pixey Deluxe’ile – maailma kõige võimsamale taaslaetavale juhtmeta wandile ja Vibra Stroke’ile – lisa, millega on võimalik oma wand masseerija muuta väga tugevalt vibreerivaks peenise stimuleerijaks.

Koge orgasme nagu ei kunagi varem tänu selle uut tüüpi vibreerivale mootorile.

Hind: €125.00 + €42.00

LOVERS HEART – TENGA MUNA

Tenga uudne Easy Beat Ona-Cap tõestab, et head asjad tulevad tõepoolest väikestes pakendites!

Selle elegantse musta ja šampanjaroosa koore sees on Lovers Egg, pehme meeste masturbaator. Kasutamise ajal soojeneb materjal kehatemperatuurini, mistõttu tunnevad soojust mõlemad kasutajad. Väga veniv muna suudab katta peaaegu igas suuruses peenise.

Hind: €8.00

www.lustandlove.eu/et

Muuda oma valentinipäev meeldejäävaks!

Kasuta e-poes sooduskoodi "love15" ja saad valentinipäevaks vajalikud tooted 15% soodsamalt!