Sisuturundus
14. veebruar 2020, 17:07

Toit kukub pidevalt maha? Põnn määrib kõik ära? Need vidinad aitavad iga lapsevanemat!

Iga lapsevanem teab, et elu pisikeste lastega on küll rõõmus, kuid täis palju segadust. Kord kukub toit maha, siis kukuvad nõud, põnn ei saa ise söömisega hakkama… GegoKids esitleb ilma ohtlike mürkide ja kemikaalideta tooteid, mis võiksid olla igas väikelapsega kodus. Tooted on funktsionaalsed ning tähelepanu on pööratud nii laste mugavusele kui ka lapsevanemate rahulolule.

Laua külge kinnituvad sööginõud. Paljud lapsevanemad puutuvad kokku ealise iseärasusega, kui toitu ja asju leiab rohkem põrandalt, kui söögitoolis istuva väikelapse laualt. Kiiresti purunevad ning põrandale loobitud asjad ajavad lapsevanemaid hulluks ning kogu tegevus on kurnav ka iga natukese aja tagant kummardavale seljale. Niisiis pakub Marcus & Marcus probleemile lahenduse, milleks on laua külge kinnituvad sööginõud! Taldrikud haakuvad iminapaga laua külge ja lisaks on tähelepanu hajutamiseks kaussidel sangad, kust kinni haarates ei ole lapsel võimalik kaussi haakumisest vabastada. Valikus on iminapaga kauss, kauss kaanega, taldrik ning erilise dipitopsiga sektoritega taldrik.

Väikestele kätele disainitud söögiriistad. Lisaks haakuvatele kaussidele on tootevalikus palju ülemaailmseid auhindu võitnud spetsiaalselt väikestele kätele disainitud söögiriistad. Söögiriistad on miniatuursed ning sobivad just iseseisvaks sööma õppimiseks. Närimiskindlad otsikud võivad olla ka igemete pakitsusele leevenduseks ning roostevabast terasest lusika ja kahvli osa on lihvitud kumeraks, et vältida vigastusi. Väikestele kätele disainitud söögiriistad aitavad lapsel teha 90-kraadise pöörde suu poole koos toiduga tänu lühikesele söögiriista disainitud varrele. Laps saab söönuks iseseisvalt ning see tegevus hakkab kiiresti meeldima. Lapsevanem aga saab enda päeva juurde mõned vabad minutid.

Suupistete topsik. See on samuti suureks abimeheks ning korra loojaks, kui lapse lemmiktegevuseks on näksimine! Iga vanem teab, et kui lapsel suu käib, siis on rahulik… aga kui see toimub uues just sisepesust tulnud autos? Uuel sametisel diivanil? Kuidas teha aastasele selgeks, et suupisteid tarbitakse köögis laua taga? Kui see ei õnnestu siis suupistete topsik aitab vältida suuremat segadust: laps saab topsikust ise suupisteid võtta, kuid ümber kukkumisel ei välju suupisted topsist ning korralagedus jääb tekitamata. Sobib ka kamapallide ning väiksemate suupistete pakkumiseks

Lekkimiskindel vahetatava kõrrega joogitops. Korralagedust aitab ka vältida lekkimiskindel vahetatava kõrrega joogitops, millel on vajadusel võimalik vahetada ainult kõrt ning tihendit. Igavene ning tugevast tritanist valmistatud joogipudel on heas mõttes sõltuvust tekitav ning saab koheselt kõikide laste lemmikuks. Ema võib aga alati kindel olla, et pudel ei leki tema käekotti ning eriti mugav on seda kasutada reisil olles. 

Avatavad vannipritsid. Oled mõelnud, millised näevad seest välja lapse vannimänguasjad? Kui neil on õhuauk, siis võib kindel olla, et sinna sisse tekib ajapikku hallitus! Mis kõige hullem, iga kord, kui laps käib uuesti hallitanud mänguasjaga vannis, peseb ta lelu sisemuse justkui läbi ning hallitus satub vette. Sisuliselt pesed last hallitanud veega ning see on ohtlik tema tervisele. Avatavad vannipritsid on seest puhastatavad ning piisab ka lelu avamisest peale vanni, et kuivamine saaks olla täielik. Seega ei anta bakteritele isegi mitte võimalust lelu sisemuses elutsemiseks.

Tutvu kõikide toodetega SIIN!